STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-0 στην... "πισίνα" του Κολοκοτρώνης, χάρη σε τέρματα των Σανκαρέ και Μπαράλες. Υπό συνεχή καταρρακτώδη βροχή ο αγώνας.

Η εξαιρετική παράδοση του Αστέρα στην Τρίπολη απέναντι στον Πανιώνιο συνεχίστηκε, έστω και αν ο αγώνας θύμισε περισσότερο... πόλο. Οι Αρκάδες επικράτησαν (με 2-0) για 6η σερί σεζόν των κυανέρυθρων χάρη σε τέρματα των Σανκαρέ και Μπαράλες στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου, σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε όλη μέρα μετέτρεψε το χορτάρι σε "πισίνα". Πάρα πολύ νερό, σημεία όπου η μπάλα ήταν αδύνατο να τσουλήσει, αμυντικοί που έδιωχναν την μπάλα σε πλάγιο άουτ για να μην δουν την μπάλα να κολλάει σε απόπειρα πάσα τους.

Η πιο σίγουρη απειλή ήταν με την μπάλα ψηλά, ο Αστέρα ευτύχησε πολύ νωρίς να ανοίξει με αυτό τον τρόπο το σκορ και μετά το 2-0 στο 56'. Το "τρίποντο" τον διατήρησε στην 4η θέση, την ώρα που ο Πανιώνιος έμεινε για έκτος σερί ματς χωρίς νίκη, βλέποντας τη βαθμολογία από τις θέσεις που οδηγούν στη Football League.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητές: Μήτσιος (Ηπείρου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας)

Αστέρας (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (81' Αλόκο), Μάσα (46' Πάρα), Ρόλε (69' Τόρμενα), Μπαράλες.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (76' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59' Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52' Μασούρας), Φούντας.

Γκολ:3' Σανκαρέ, 56' Μπαράλες

Κίτρινες: 24' Γκοϊάν - 14' Ρισβάνης, 28' Πάνος

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης

Ανασκόπηση αγώνα (πόλο)

Ο Αστέρας είχε την ευτυχία να σκοράρει στην πρώτη επίσκεψή του στα αντίπαλα καρέ με το μόνο "εύκολο" τρόπο σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο: Με στημένη φάση. Ο Ρόλε εκτέλεσε το φάουλ και ο Σανκαρέ με το κεφάλι εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Γιαννακόπουλου (3'). Οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο μέρος αλλά κατάφεραν να απειλήσουν άλλη μία φορά, στο 15' με απευθείας φάουλ του Ρόλε.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε για ένα πεντάλεπτο στα μισά του πρώτου ημιχρόνου να ανεβεί προς την εστία του Κοσίτσκι και είχε στο 25' τη μοναδική καλή στιγμή με τον Ρισβάνη, σε στημένη μπάλα φυσικά. Ποδόσφαιρο όμως δεν μπορούσε να παίξει καμία από τις δύο ομάδες και είναι χαρακτηριστικό πώς οι αμυντικοί προτιμούσαν για σιγουριά να πετάνε την μπάλα πλάγιο από το να πασάρουν με κίνδυνο να κολλήσει η μπάλα.

Η επανάληψη δεν ήταν δυνατό να ξεφύγει από την εικόνα του πρώτου μέρους, καθώς το παιχνίδι συνεχίστηκε στη "λιμνοθάλασσα" του Κολοκοτρώνης. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με στημένη μπάλα και τον Φούντα στο 53', οι κιτρινομπλέ απάντησαν με γκολ. Ωραία μπαλιά του Μουνάφο στο 56' σε σημείο που η μπάλα δεν κόλλησε, έτσι ο Μπαράλες με άψοξο τσίμπημα την πέρασε πάνω από τον Γιαννακόπουλο και... τέλος. Οι κυανέρυθροι έπρεπε να υπερβάλλουν εαυτούς για να επιστρέψουν, δεν τα κατάφεραν, έτσι ο Αστέρας επέστρεψε δίκαια στις νίκες.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Σανκαρέ στο 3'. Σε ένα ματς όπου η υπόθεση γκολ είχε πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου, ο Αστέρας έλυσε το γρίφο με το καλημέρα και έκανε πιο εύκολη τη ζωή του στη συνέχεια.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Ο Μήτσιος τα πήγε αρκετά καλά για αγώνα... πόλο, περνώντας απαρατήρητος. Αυτό που θέλουμε από κάθε διαιτητή.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Μαρτίν Ρόλε στο... στοιχείο του. Εξαιρετικές εκτελέσεις στημένων με το αριστερό, από μία τέτοια ήρθε το 1-0 μόλις στο 3'. Αυτή ήταν η 5η του ασίστ του στο πρωτάθλημα.

Μας άρεσε

Η αγάπη για την ομάδα σε αυτές τις συνθήκες. Λίγοι αλλά καλοί.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0
INTIME SPORTS

Δεν μας άρεσε

Τι άλλο; Ο αγωνιστικός χώρος. Η εικόνα μιλά και εδώ από μόνη της...

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ