STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας-ΠΑΣ: Οι αποστολές

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στάικος Βεργέτης και Γιάννης Πετράκης επέλεξαν από 19 ποδοσφαιριστές στις αποστολές των ομάδων τους ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο (19/9, 19:15) στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Ισνάλδο δεν συμμετέχειστην πρώτη αποστολή της σεζόν για τον Αστερα λόγω ενός διαστρέμματος που δεν του επιτρέπει να είναι στο 100% έτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εκτός φυσικά και ο Γκοντό που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στη Λάρισα με την τοπική ομάδα (28/8).

Οι αντίπαλοι των κιτρινομπλέ πήγαν στην Αρκαδία χωρίς τον τραυματία Σκόνδρα, ενώ ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής και τον Γάλλο επιθετικό Φρανκ Μπετρά που κρίθηκε ανέτοιμος. Το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) ο ΠΑΣ προπονήθηκε στην Τρίπολη ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του.

Η αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκορ, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Μάσα, Μουνάφο, Μαδίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Μανιάς, Δουβίκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπέριος, Γιάκος, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κόντε, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κοζορώνης, Λίλα, Ροντρίγκεζ, Βιδάλ, Ντόλοβατς και Χαλκιαδάκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ