STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Πανιώνιος 1-0

Αστέρας - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου με γκολ του Γιάννου στο 53' στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (video)

Σκηνές από την περσινή σεζόν και στο δεύτερο φιλικό του Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, τελευταίο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο (65% κατοχή μπάλας) και την υπομονή να βρουν την... μισή ευκαιρία για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Και κέρδισαν, όπως και τον ΠΑΣ, με 1-0.

Η συνταγή γνωστή από πέρσι αλλά δύσκολα αντιμετωπίσιμη. Φαρμακερή σέντρα από τα άκρα, συγκεκριμένα του Γιαννούλη στο 53', και κεφαλιά-δυναμίτης του Μπαράλες. Γράψτε λάθος στο τελευταίο καθώς σήμερα ήταν ο Γιάννου που "εκτέλεσε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα με το κεφάλι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν το... φαρμακερό αριστερό του Λανθαρότε που απείλησε δύο φορές τον Παπαδόπουλο (14', 40'). Και οι Ιγκλέσιας, Χαμντανί που έλεγχαν το κέντρο, κρατώντας μακριά τους φιλοξενούμενους από την αρκαδική εστία. Μία αδράνεια ωστόσο σε στημένη μπάλα παραλίγο να φέρει το γκολ για τον Πανιώνιο που έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Οικονόμου (37').

Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή στο ματς για τους φιλοξενούμενος που έκαναν πρόβα... Καραϊσκάκης καθώς στην πρεμιέρα φιλοξενούνται από τον Ολυμπιακό. Στάθηκαν καλά σε γενικές γραμμές αμυντικά, χωρίς όμως να μπορούν να βάλουν δύσκολα στην άμυνα του Αστέρα.

Αστέρας - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι (66' Θεοδωρόπουλος), Ζησόπουλος, Γκοϊάν (66' Σανκαρέ), Τορμένα (71' Αλόκο), Γιαννούλης (71' Παντελιάδης), Χαμντανί (71' Γουάτο), Ιγκλέσιας (66' Ντουντού), Λανθαρότε (71' Φούντας), Μπερτόγλιο (71' Σκούρτης), Μάσα (66' Τσοκάνης), Γιάννου (66' Μπαράλες)

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας, Κόρμπος (10' Σιώπης), Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Χατζηισαίας, Ντουρμισάι, Βιγιάλμπα. Αγωνίστηκαν και οι: Διούδης, Μασούρας, Καθάριος, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας,

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ