STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ασπρόμαυρο το ντέρμπι "Δικεφάλων" στη Κ20

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ Ê-20 / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ Ê-20 / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με το "διπλό" έφυγε από το Γαλάτσι η Κ20 του ΠΑΟΚ και έπιασαν τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι Χατζηστραβός (στο 27’) και Γκαργκαλατζίδης (στο 68’) πέτυχαν τα γκολ.

Στο Δημοτικό στάδιο Γαλατσίου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το πρωτάθλημα Κ20, με τους φιλοξενούμενους πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να επιστρέφουν στις νίκες, μετά τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης. Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ οι Χατζηστραβός (στο 27’) και Γκαργκαλατζίδης (στο 68’).

Η ΑΕΚ κατέγραψε τρίτη διαδοχική ήττα, με αποτέλεσμα να παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, και συγκεκριμένα στην δέκατη θέση, έχοντας δέκα βαθμούς μετά από εννιά αγώνες, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έφτασε τις επτά νίκες σε εννιά αναμετρήσεις, διατηρώντας το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Ψάνης, Ασπρογιάννης, Τσιβελεκίδης, Μπάμπης, Μπότος, Χριστόπουλος(64'Αντωνίου), Μωραϊτάκης(55' Κόφι), Σπηλιώτης, Γιούσης.

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Διαμαντής, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Κόζακ (70’ Μανιώτης), Χατζηδίμπας, Γκαργκαλατζίδης, Χατζηστραβός (80’ Παπαδόπουλος), Βρακάς (60’ Τζοβάρας).

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ