STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Ασπρόμαυρη" νίκη στο 92'

"Ασπρόμαυρη" νίκη στο 92'
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γκολ που σημείωσε στο 92’ ο Χατζηδίμπας, μετά από ασίστ του Τζοβάρα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 1-0 για το πρωτάθλημα Κ20.

Με γκολ που σημείωσε στο 92’ ο Χατζηδίμπας, μετά από ασίστ του Τζοβάρα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 0-1 για το πρωτάθλημα Κ20. Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Απόστολου Παπαβασιλείο είχε στην αποστολή 16 παίκτες λόγω τραυματισμών αλλά και της απουσίας του Μελετίδη που είχε φτάσει στο όριο καρτών.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, καθώς τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο ΠΑΟΚ είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να το κάνει σε μια από τις τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης. Για τον ΠΑΟΚ είχε δοκάρι ο Καραπέτσος. Η αναμέτρηση έγινε στο Β’ Αργυρούπολης, στο Λαύριο.

Πλέον, το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία έχει 14 βαθμούς σε 8 αγώνες, ξεπερνώντας τον Αστέρα Τρίπολης που έχει 12, σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Κόζακ, Χατζηστραβός (46′ Χατζηδίμπας), Παπαδόπουλος (46′ Τζοβάρας), Κραγιόπουλος, Σταθόπουλος (60′ Καπρέτσος).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ