STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Άσφαιροι" στην πρόβα τζενεράλε Λεβαδειακός και Αστέρας

"Άσφαιροι" στην πρόβα τζενεράλε Λεβαδειακός και Αστέρας
NIKOS MITSOURAS REPORTER IMAGES

Στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη της Super League, Αστέρας και Λεβαδεικός δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λιβαδειά.

Αν και δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα των αντίπαλων εστιών. Στη Λιβαδειά, ο τοπικός Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Αστέρα, στην τελευταία φιλική αναμέτρηση των δύο επαρχιακών ομάδων πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στη Super League.

Ο Αστέρας έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 20ό λεπτό όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά και ο Σεφίλ με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 33ο λεπτό με σουτ του Γιακουμάκη, αλλά ο Τόμας Κοσίτσκι έπεσε σωστά κι γλίτωσε την εστία του από παραβίαση.

Ίδια αντίδραση για τον γκολκίπερ των Βοιωτών στο 45', όταν ο Ναμάσκο αντέδρασε καλά σε σουτ του Δημούσκου. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό, οι Δημούτσος και Κώτσιρας έκαναν το ένα-δύο, ο πρώτος επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε ο Σουμπίνιο στο 65ο λεπτό, πέρασε άουτ. Παρά τις προσπάθειες Βοιωτών και Αρκάδων, γκολ δεν σημειώθηκε και το 0-0 παρέμεινε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Καραχάλιος, Βασιλείου, Καλτσάς, Ζεζίνιο

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίσκι, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος (38' Μακροστέργιος), Σεφίλ, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Καλτσάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.

Για τον Αστέρα αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Κώτσιρας, Χαμντανί, Αθανασιάδης, Τσάβες, Ίγκορ, Νίκο Φερνάντες, ΆσενΓκοντό

Για τον Λεβαδειακό στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σουμπίνιο, Καψάσκης, Μάγκας, Χατζηλάμπρος

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ