STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αρχή σε Πηγάδια, Περιβόλια και Βέροια

Με τρεις αγώνες ξεκινά το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League. Τα βλέμματα σε Πηγάδια, Περιβόλια και Βέροια.

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League, με την ΑΕΚ να είναι η μόνη από τους "μεγάλους" που αγωνίζεται απόψε (17/9).

Η αρχή γίνεται στις 16:00, όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανιώνιο στα Πηγάδια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 4-1 από την ΑΕΚ και οι "κυανέρυθροι" από το εμφατικό 3-0 με τον Αστέρα στη Νέα Σμύρνη.

Στην συνέχεια, στις 18:15 ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περιβόλια το Λεβαδειακό. Οι Χανιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο τρίποντο που πήραν στην Κέρκυρα (1-0), ενώ οι Βοιωτοί να πάρουν βαθμό ή βαθμούς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα με 3-0.

Τέλος, στις 20:00 η ΑΕΚ θέλει το "2 στα 2" με την Βέροια στην Ημαθία. Οι "κιτρινόμαυροι" προέρχονται από τεσσάρα στην πρεμιέρα με την Ξάνθη και η "Βασίλισσα" από την συντριβή με 6-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Την Κυριακή (18/9), το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής ματς: Στις 16:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, στις 18:15 Κέρκυρα - ΑΕΛ και Ατρόμητος - Παναιτωλικός, ενώ στις 20:30 διεξάγεται το Ηρακλής - Ολυμπιακός.

Την Δευτέρα (19/9), έχουμε την αυλαία της αγωνιστικής με την σπουδαία αναμέτρηση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ (19:30).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ