STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Πανθρακικός 2-2

Άρης - Πανθρακικός 2-2
INTIME SPORTS

Με δύο πανέμορφα τέρματα του Χοσέ Μαρία Κάσες ο Πανθρακικός έφυγε με την ισοπαλία από το Κλεάνθης Βικελίδης (2-2), αφήνοντας τον Άρη χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Άρης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και παρέμεινε η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει φέτος νίκη στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω σε ένα εκπληκτικό Χοσέ Μαρία Κάσες που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνά τους στο πρώτο μέρος, σκοράροντας δύο φορές για τον Πανθρακικό (6', 27').

Μανιάς (23') και Τσουμάνης (62'), με τα πρώτα ''κιτρινόμαυρα'' γκολ στην καριέρα τους, απάντησαν στα τέρματα του Ισπανού, ωστόσο το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε αφήνοντας τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στη Super League για 5 σερί αγωνιστικές (τελευταίες επικρατήσεις τους στις 20/10).

Ο Άρης βέβαια είναι σε δυσκολότερη θέση καθώς, πέρα από την νέα απώλεια σπίτι του, έμεινε τελευταίος (9 β.) και συνεχίζει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.

Ο Πανθρακικός ανέβηκε στους 15 βαθμούς (12ος) και στην 14η αγωνιστική θα προσπαθήσει να επιστρέψεις στις νίκες υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης Άρης - Πανθρακικός όπως το επιμελήθηκε ο Γιώργος Χριστοφόρου

Φύλλο Αγώνα

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητές: Κομίνης, Ποντίκης, Καλφόγλου

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Οικονομόπουλος, Πουλίδο (38' Κύργιας), Τάτος, Αγγελούδης (57' Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τσουμάνης (78' Μαργαρίτης), Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Λαδάκης (79' Μερίνο), Ιγκόρ, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Κάσες (74' Ζεκίνια), Τζάνης (52' Έμποου), Ντιόγκο, Παπαγεωργίου, Ζος, Σαρακατσάνος.

Γκολ: 23' Μανιάς, 62' Τσουμάνης - 6', 27' Κάσες

Κίτρινες: 32' Οικονομόπουλος, 73' Τσουμάνης - 30' Τζάνης, 84' Ντιόγκο, 93' Τσουμάνης

Παρακολουθείστε την 13η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (01/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Η αναμέτρηση

Ο Πανθρακικός με το ξεκίνημα του αγώνα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε ένα εκπληκτικό σλάλομ του Κάσες (6'). Το γκολ του Ισπανού ''πάγωσε'' τους γηπεδούχους και μέχρι το εικοσάλεπτο δεν είχαν πιάσει ρυθμό στην αναμέτρηση. Μια στιγμή αδράνειας όμως των φιλοξενούμενων στις κεφαλιές των Μανιά, Αγγελούδη έφερε την ισοφάριση από τον πρώτο στο 23'.

Αλλά πριν προλάβει να ζεσταθεί για τα καλά η κερκίδα, ήρθε και πάλι ο Κάσες να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα του Άρη στο 27' και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον Πανθρακικό. Ένα τέρμα που οδήγησε τις δύο ομάδες με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια (1-2) καθώς η ομάδα του Μιλίνκοβιτς δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Άρης - Πανθρακικός 2-2

Στην ανάπαυλα όμως οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν και μπήκαν στην επανάληψη αποφασισμένοι από την αρχή να πιέσουν την αντίπαλη εστία. Οι πρώτες τελικές προσπάθειες κατέληξαν στον Σέρεμετ, μέχρι και το 62' όπου ο Τσουμάνης βρήκε στόχο ισοφαρίζοντας.

Ο Άρης συνέχισε με φόρα από το 2-2 και πίεσε για ένα δεκάλεπτο ακόμα χωρίς ωστόσο να απειλήσει τον Πανθρακικό. Μετά το 75' οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και έριξαν τον ρυθμό του στοχεύοντας στην κατάκτηση του ενός βαθμού. Και τα κατάφεραν, καθώς μέχρι το φινάλε δεν σημειώθηκε άλλη αξιοσημείωτη φάση.

MVP

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες είχε πετύχει ως τώρα δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Και σήμερα έβαλε δύο (γκολάρες) μέσα σε 21 λεπτά. Στο πρώτο απέφυγε 3 παίκτες του Άρη και στο δεύτερο 5! Σε ένα ματς που ο Πανθρακικός είχε μόλις 5 τελικές, χρωστάει την ισοπαλία στις εκπληκτικές ατομικές ενέργειες του Ισπανού.

Αδύναμος κρίκος

Ο κόσμος του Άρη έβγαλε τον αδύναμο κρίκο, αποδοκιμάζοντας έντονα τον Ρούμπεν Πουλίδο στην αλλαγή του μόλις στο 37'. Φυσικά, στα δύο τέρματα του Κάσες, δεν ήταν μόνο ο Ισπανός ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Καλό είναι να δούν το βίντεο με τα γκολ, όλοι οι παίκτες που άφησε πίσω του ο παίκτης του Πανθρακικού.

Στατιστικά Αγώνα

2 Goal 2
2 Ασίστ 0
13 Τελικές Προσπάθειες 5
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
1 Κεφαλιές 2
1 Αποκρούσεις 5
14 Επεμβάσεις 28
40 Κλεψίματα 53
11 Φάουλ 15
2 Οφσάιντ 0
2 Κόρνερ 2
65 Λάθη 61
4/36 Γεμίσματα 4/22
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ