STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Ξάνθη 1-1

Άρης - Ξάνθη 1-1
Μπαξεβανίδης INTIME SPORTS

Χωρίς νίκη σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι έμεινε ο Άρης μετά το 1-1 με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης προσπάθησε και μάλιστα αρκετά. Η έλλειψη ποιότητας όμως ήταν φανερή, οπότε σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι δεν ήρθε το τρίποντο.

Η Ξάνθη προηγήθηκε στο σκορ μετά από ένα τραγικό λάθος του Πουλίδο, ισοφαρίστηκε μετά από ένα ακόμα λάθος του Βάλλα αυτή τη φορά και στα τελευταία λεπτά παρακολουθήσαμε ματς "ροντέο".

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας τα πράγματα για τους κίτρινους μοιάζουν δύσκολα έως απίθανα για παραμονή στην κατηγορία.

Super BALL με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Σέντρα εκπομπής την Κυριακή στις 21:00 με σχόλιο για την ΑΕΚ. Καλεσμένος ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Βασίλης Ρόβας, ο οποίος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Καιρός: Συννεφιά

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Δημητριάδης (Καστοριάς)

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος (Σουνάς 61'), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (Παπαδόπουλος 25'), Μανιάς, Βλάχος (Αγγελούδης 84').

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Π. Γκαρσία (Βασιλακάκης 56'), Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (Σουάρες 87'), Μαρέν (Τριάδης 74'), Σολάρι.

Γκολ: Μπακασέτας (σουτ 68') - Μάνταλος (σουτ 54')

Κάρτες: Γκαρσία (κίτρινη 29'), Βλάχος (κίτρινη 42'), Σολτάνι (κίτρινη 42'), Τσουμάνης (κίτρινη 55'), Χοσέμι (κίτρινη 66').

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Άρης - Ξάνθη

Η ανασκόπηση του αγώνα

Ανοιχτό παιχνίδι με το "καλημέρα". Ο Άρης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Αγκάνθο στο 6ο λεπτό με δυνατό σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια οι παίκτες της Ξάνθης διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Πουλίδο στον Σολτάνι (υπάρχει επαφή), όμως ο διαιτητής έδειξε "παίζεται".

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε άσχημο ρυθμό και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο.

Ξεκίνημα με γκολ

Και στην "επανάληψη" ο ρυθμός συνέχισε να είναι αργός, η Ξάνθη ωστόσο ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 54ο λεπτό. Ο Πάμπλο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, ο Πουλίδο έκανε γκάφα και έστρωσε στον Μάνταλο που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Η Ξάνθη έφτασε κοντά στο 0-2 όταν ο Μαρέν γύρισε τη μπάλα στον Σολτάνι, όμως ο Οικονομόπουλος έδιωξε τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή.

Και απάντηση

Ο Άρης μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό με τον Τάσο Μπακασέτα (3ο γκολ σε δυο ματς). Βολέ από τον Διούδη, λάθος κεφαλιά προς τα πίσω από τον Βάλλα και ο νεαρός επιθετικός με πλασέ έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια το ματς έγινε... ροντέο. Χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να φτιάξουν φάσεις, όμως τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια, οπότε το 1-1 έμενε μέχρι το τέλος.

Ο MVP της αναμέτρησης

Δύσκολο να βρούμε κάποιον. Θα μπορούσαμε να πούμε τον Μπαξεβανίδη για δυο καίριες επεμβάσεις σε αντεπιθέσεις του Άρη. Καλός και ο Τάτος αλλά ήταν ολομόναχος.

Η απογοήτευση

Πουλίδο και Βάλλας. Οι δυο πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έκαναν τραγικά λάθη από τα οποία ξεκίνησαν αντίστοιχα γκολ. Τραγικός και ο Σολτάνι. Σε τρεις αντεπιθέσεις μπορούσε να βγάλει συμπαίκτη του φάτσα με το τέρμα, όμως οι επιλογές του ήταν κακές.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 1

0 Ασίστ 0

11 Τελικές Προσπάθειες 8

5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2

4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2

2 Κεφαλιές 4

1 Αποκρούσεις 2

12 Επεμβάσεις 14

25 Κλεψίματα 31

22 Φάουλ 22

2 Οφσάιντ 2

1 Κόρνερ 6

37 Λάθη 40

7/27 Γεμίσματα 6/21

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ