STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΑΕΚ 1-1

Άρης - ΑΕΚ 1-1
INTIME SPORTS

Σε ένα ματς που το θέαμα απουσίαζε και το άγχος τον δύο ομάδων για το αποτέλεσμα χτύπαγε κόκκινο, Άρης και ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλες με τα δύο γκολ να μπαίνουν από το 85' έως το 96'! Κακός ο... Κάκος έδωσε τέσσερις κόκκινες κάρτες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους και οι δύο ομάδες αγωνιζόντουσαν για το αποτέλεσμα με σκοπό να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το άγχος πάρα πολύ μεγάλο. Για τον Άρη ειδικά που έπαιζε εντός έδρας, το βάρος ήταν ακόμα μεγαλύτερο, λόγω και της απρόσμενης απώλειας του 16χρονου Άγγελου Τσιπούρα.

Μέχρι και το 85' το ματς δεν θύμιζε σε τίποτα αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Από εκείνο το σημείο και με την βοήθεια του διαιτητή, το ματς πήρε φωτιά και το τελικό αποτέλεσμα αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.

Μη χάσετε την Κυριακή στις 21.45 την εκπομπή SUPER BALL με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Θέμη Καίσαρη. Καλεσμένος ο διεθνής άσος της Σέλτικ, Γιώργος Σαμαράς. Πλούσιο ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα της Superleague, κριτική των επίμαχων φάσεων και φυσικά τα δικά σας σχόλια.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπαλτάς (Αχαϊας)

4ος βοηθός: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Άρης (Αλκάραθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (Παντίδος 84'), Πουλίδο,Μαργαρίτης, Σουνάς (Διαμαντάκος 57'), Καραγιάννης, Κοέλιο

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Ρίκκα, Κορδέρο, Γκερέιρο (Καραλής 61'), Φούντας (Κατίδης 75'), Πετρόπουλος

Γκολ: Αγκάνθο 85'(1-0), Πετρόπουλος 96'(1-1)

Κίτρινες κάρτες: Τσούπρος 7' + 80' (κοκ), Οικονομόπουλος 41', Βλάχος 50', Αγκάνθο 58'+85' (), Κατίδης 59' (ως αναπληρωματικός), Πουλίδο 67'+80' (κοκ.), Τσουμάγκας 70, Καραλής 79'

Ανασκόπηση αγώνα

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπως αναμενόταν, ο Άρης λόγω και του κλίματος που δημιουργήθηκε, μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε από νωρίς να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ.

Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ, περισσότερο "παγωμένη" περίμενε τον αντίπαλο, καθαρίζοντας όποια φάση γινόταν προς την εστία της. Το πρώτο 20λεπτο πέρασε δίχως να γίνει κάποια σημαντική ευκαιρία, με την Ένωση να ισορροπεί το ματς και για περίπου ένα δεκαπεντάλεπτο είχε τον έλεγχο.

Μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ είχε λίγο την υπεροχή, χωρίς φυσικά να δημιουργεί κάποια σοβαρή φάση. Ο Κάκος σφύριξε για τα πρώτα 45' και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε κάτι για να θυμόμαστε.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ρόλοι άλλαξαν για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και τον Άρη να προσπαθεί να βρει λύση απέναντι στον ρόμβο του Λίνεν.

Σαφώς πιο αγχωμένοι οι παίκτες του Αλκαράθ, που παίζανε με την πίεση του κόσμου στην πλάτη τους και η αλήθεια είναι πως η εμπειρία λείπει και από τις δύο ομάδες για να διαχειριστούν τέτοιες συνθήκες.

Τα λεπτά περνούσαν δίχως φάση, με τον ρυθμό του αγώνα να σε... κοιμίζει πραγματικά. Στο 69' έγινε μια φάση που ξυπνήσαμε λιγάκι, με τον Άρη να βγαίνει στην αντεπίθεση από τα αριστερά, η μπάλα να φτάνει στον Διαμαντάκο πίσω από το σημείο του πέναλτι, να κάνει το σουτ ο Κωνσταντόπουλος να διώχνει με υπερένταση και ο Αγκάνθο από κοντά να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής πολύ σωστά ακύρωσε την φάση καθώς τρεις παίκτες του Αρη στο σουτ του Διαμαντάκου ήταν εκτεθειμένοι.

Όσο περνούσαν τα λεπτά το άγχος ήταν ακόμα μεγαλύτερο για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα το θέαμα να μην υπάρχει στο... μενού του αγώνα. Η ΑΕΚ έδειχνε ανώτερη αλλά και ατολμία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την σιγουριά που έβγαζε στον αγώνα.

Από την άλλη ο Άρης, αγχωμένος, περίμενε την ΑΕΚ και προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Γκολ παραμονής του Αγκάνθο

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα ολοκληρωθεί ισόπαλος, ξαφνικά γίνεται η φάση που έφερε τα πάνω κάτω. Φάουλ για τον Άρη στα αριστερά το οποίο αργεί να εκτελεστεί καθώς ο Πουλίδο δίνει αγκωνιά στον Τσούπρο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Τάσος Κάκος έδωσε κόκκινη κάρτα και στους δύο παίκτες!

Ο αγώνας συνεχίστηκε με 10 παίκτες για τις δύο ομάδες, το φάουλ εκτελέστηκε με την μπάλα να περνάει από το πρώτο δοκάρι και στο δεύτερο ο Αγκάνθο εξ επαφής την έστειλε τα δίχτυα σηκώνοντας το Βικελίδης στο πόδι.

Ο πανηγυρισμός του Αγκάνθο του στοίχισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Άρης να μείνει με 9 ποδοσφαιριστές. Με την επανέναρξη του αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης έφερε την ισορροπία στο ματς καθώς είδε χέρι στον Βαλεντίνο Βλάχο και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πετρόπουλος... απάντησε

Δίχως να τις έχει απομείνει πολύ χρόνος, η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει μπροστά και να ισοφαρίσει. Ο Πετρόπουλος μετά από σέντρα στο 90', με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Η φάση αυτή ενέπνευσε τους παίκτες του δικεφάλου που βγήκαν όλοι μπροστά και στο 96' ήρθε η απάντηση. Σέντρα από τον Παυλή, και στο πρώτο δοκάρι ο Πετρόπουλος με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Πάντως το γκολ της ΑΕΚ είναι από θέση οφσάιντ καθώς από το ριπλέι της συνδρομητικής τηλεόρασης ο επιθετικός της Ένωσης δεν καλύπτεται.

Ο MVP της αναμέτρησης

Σε ένα ματς με 110 λάθη, μοιρασμένα και για τις δύο ομάδες, δύσκολα να υπάρχει MVP. Σίγουρα θα μπορούσαν να μπούνε οι δύο σκόρερ του αγώνα, Αγκάνθο και Πετρόπουλος.

Ο αδύναμος κρίκος

Σίγουρα οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν την τιμητική τους σε αυτή την κατηγορία, αλλά δυστυχώς όταν ο διαιτητής καταφέρνει να κλέβει την παράσταση, δεν μπορείς να βάλεις κάποιον ποδοσφαιριστή. Τέσσερις κόκκινες, εκ των οποίων οι τρεις είναι αμφισβητούμενες. Το γκολ της ΑΕΚ είναι οφσάιντ, ενώ και το γκολ του Άρη, ελέγχεται για οσφάιντ.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
0 Τελικές Προσπάθειες 0
0 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
0 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 0
0 Κεφαλιές 0
0 Αποκρούσεις 0
0 Επεμβάσεις 0
0 Κλεψίματα 0
0 Φάουλ 0
0 Οφσάιντ 0
0 Κόρνερ 0
0 Λάθη 0
0 Γεμίσματα 0

* Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή του Άρη, Άγγελου Τσιπούρα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ