STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Βέροια 2-1

Άρης - Βέροια 2-1
Άρης - Βέροια

Σε ένα παιχνίδι με συμπεριφορά παιδικής χαράς και τρεις αποβολές, ο Άρης νίκησε με 2-1 την Βέροια και ξέφυγε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις. Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Πρωταγωνιστής ο Γκέσιος, που μπήκε ως αλλαγή: έφτιαξε ένα γκολ και πέτυχε το νικητήριο. Από εκεί και πέρα είχαμε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, τρεις αποβολές, αρκετές διακοπές και μία Βέροια που το πάλεψε μέχρι το 95'.

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής:Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Κοντίζας (Πειραιά)

Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (Καπετάνος 64'), Μαργαρίτης, Πουλίδο (Παντίδος 30'), Καζναφέρης, Παπαστεργιανός, Οικονομόπουλος, Κοέλιο, Γιαννιώτας, Σουνάς (Γκέσιος 27'), Αγκάνθο.

Βέροια (Καρύδας): Λόπες, Καλί, Αμαραντίδης, Ορέστες, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Καφές (Παυλίδης 76'), Καλτσάς (Τόμας 66'), Μπαργκάν, Ιωάννου (Ζε Βιτόρ 46'), Ολαϊτάν.

Σκόρερ: Αγκάνθο (57' σουτ), Γκέσιος (71' σουτ) - Καλτσάς (3' σουτ)

Κάρτες: Μπαργκάν (κίτρινη 10') - (κόκκινη, 2η κίτρινη 43'), Πουλίδο (κίτρινη 14'), Καλί (κίτρινη 17'), Κοέλιο (κίτρινη 20'), Μαργαρίτης (κίτρινη 46'), Σνάουτσνερ (κίτρινη 47') - (κόκκινη 2η, κίτρινη 61'), Καζναφέρης (κίτρινη 69') - (2η, κίτρινη 84'), Καλογέρης (κίτρινη 74'), Γιαννιώτας (κίτρινη 79').

Γκολ και... ξύλο

Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και νεύρα χωρίς λόγο. Η Βέροια πάντως ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και το επιβεβαίωσε με το γκολ του Καλτσά μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από πάσα και όμορφη ενέργεια του Ολαϊτάν, που ήταν κίνδυνος-θάνατος από τα αριστερά (της Βέροιας).

Στο 23ο λεπτό ο Άρης ζήτησε σωστά πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αμαραντίδη στον Καζναφέρη, με τον διαιτητή να μην δίνει τίποτα. Έξι λεπτά αργότερα οι κίτρινοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς. Ο Καζναφέρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αγκάνθο μόνος έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα άουτ!

Στο 39' ο Γκέσιος έκανε ένα σουτ στη γωνία του Λόπες, όμως ο πορτιέρο της Βέροιας ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ. Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 43' με τον Μπαργκάν να προσπαθεί να κάνει έξυπνο, πέφτοντας με δύναμη πάνω στον Οικονομόπουλο, οι δυο παίκτες έπεσαν κάτω και ο Κουκουλάκης σωστά απέβαλε τον μέσο της Βέροιας.

Το πρώτο μέρος λοιπόν είχε λίγο μπάλα, πολύ ξύλο, δυο αλλαγές για τον Άρη (αυτή του Πουλίδο αναγκαστική), κι έναν Ολαϊτάν να κάνει πάρτι από την αριστερή πλευρά.

Γκολ και ξύλο μέρος δεύτερο

Τα πράγματα στην επανάληψη δεν άλλαξαν καθόλου με τις δυο ομάδες να συνεχίζουν να παίζουν σκληρά. Αποτέλεσμα; Δυο ακόμα αποβολές! Η Βέροια τελείωσε δηλαδή με εννέα και ο Άρης με δέκα. Μάλιστα ο κ. Κουκουλάκης θα μπορούσε να βγάλει 2-3 κίτρινες ακόμα (που θα επέφεραν αποβολή), αλλά προσπάθησε να κρατήσει σε αξιοπρεπή επίπεδα την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 57' με τον συνήθη ύποπτο Αγκάνθο. Ο Παπαστεργιανός έκανε τη σέντρα, ο Γκέσιος μία κεφαλιά πάσα και ο Ισπανός από κοντά με προβολή έφερε το ματς στα ίσα.

Οι κίτρινοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 71ο λεπτό με την βοήθεια του Λόπες! Μετά από γέμισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Τόμας έδιωξε μακριά, ο Γκέσιος έκανε μία σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και μπήκε στα δίχτυα.

Κάπου εκεί το ματς τελείωσε με τον Άρη να κρατά έξυπνα τη μπάλα και την Βέροια να μην μπορεί να απειλήσει με εννέα ποδοσφαιριστές.

MVP του αγώνα

Ο Γκέσιος έφτιαξε ένα γκολ, κι έβαλε άλλο ένα. Καλός ήταν και ο Ολαϊτάν, που έκανε μία ντρίμπλα στο δεύτερο μέρος ανάμεσα σε τρεις παίκτες!

Αδύναμος κρίκος

Οι αποβολές. Η νοοτροπία και των δυο ομάδων ήταν απαράδεκτη, κι αν ο Κουκουλάκης ήταν πιο αυστηρός, ίσως το παιχνίδι να τελείωνε λόγω έλλειψης ποδοσφαιριστών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ