STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Πλατανιάς 0-2

Άρης - Πλατανιάς 0-2
Ουντότζι INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς παίζοντας έξυπνο και ψύχραιμο ποδόσφαιρο έφυγε με το τρίποντο της νίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης, κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη.

Το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη ήταν το καλύτερο παράδειγμα για να καταλάβει κανείς πόσο σοβαρή ομάδα είναι ο Πλατανιάς φέτος. Ουσία, ψυχραιμία, ποτέ η μπάλα δεν έφευγε με διώξιμο της απελπισίας από την περιοχή και φυσικά αντεπιθέσεις για σεμινάριο.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να φύγει με τη νίκη από το Κλεάνθης Βικελίδης και πλέον να κοιτάζει στα... κρυφά ακόμα και τα πλέι οφ.

Η SUPER BALL και αυτή την Κυριακή μαζί σας (22:45) με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Φάνης Γκέκας και ο Χοσέ Μαρία Μπακέρο από την Ισπανία σχολιάζουν το ντέρμπι μεταξύ Μπαρτελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου.

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Διαιτητής: Δελφάκης Ιωάννης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης Λεωνίδας (Δωδ/νήσου), Τσολάκης Στυλιανός (Αθηνών)

4ος: Κουτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας)

Παρατηρητής: Βέλλιος Αθανάσιος (Ξάνθης)

Καιρός: Αίθριος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης (Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Αγκάνθο, Καπετάνος, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Νταμαρλής, Ασλανίδης (Γκέσιος 46'), Ψυχογιός, Κοέλιο (Κανούλας 63')

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Κάλαϊτζιτς, Ντοέ, Ούκαρ (Μαρτσέτα 90'), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (Ναζλίδης 81'), Ουντότζι, Μαρτσάκης (Γκονσάλες 61').

Σκόρερ: Κάλαϊτζιτς (σουτ 38'), Ουντότζι (σουτ 66')

Κάρτες: Κανακούδης (κίτρινη 72'), Αγκάνθο (κίτρινη 76'), Ναζλίδης (κίτρινη 84')

Ανούσια κατοχή

Ο Άρης ξεκίνησε πιο δυνατά και πίεσε την άμυνα του Πλατανιά, κάνοντας την πρώτη υποψία φάσης στο 20 λεπτό με μία άστοχη κεφαλιά του Αγκάνθο. Βέβαια η ομάδα της Κρήτης έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις με τον εξαιρετικό Μαρτσάκη, που ταλαιπώρησε τους αμυντικούς των κίτρινων.

Στο 12ο λεπτό ο νεαρός άσος έχασε μία καλή ευκαιρία με δυνατό σουτ, όμως ο Βελλίδης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Πάγωσε το Βικελίδης

0-1: Όπως είπαμε πιο πριν ο Πλατανιάς ήταν κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές κατάφερε να σκοράρει. Ο Κάλαϊτζιτς έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή του Βελλίδη, κι εκεί έκανε έξυπνο σουτ στην γωνία του Έλληνα πορτιέρο, που δεν μπόρεσε να κάνει.

Η ομάδα των Χανίων έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Αγκιλέρα έβγαλε φάτσα με τον τέρμα τον Αναστασάκο, το πλασέ του όμως έδιωξε με δυσκολία ο Βελλίδης.

Μία από τα ίδια

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Άρη πάλι να έχει κατοχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Στο 55' οι κίτρινοι δημιούργησαν μία καλή ευκαιρία με συνεχόμενα σουτ, όμως ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, Καπετάνος, δεν ήταν εύστοχος.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη ήρθε στο 60' πάλι με τον Αγκάνθο. Μετά από βολέ του Βελλίδη, η μπάλα στρώθηκε στην άλλη περιοχή στον Ισπανό άσο, που απέναντι από τον Κηπουρό δεν κατάφερε καν να πετύχει την εστία.

Ευκαιρίες εσείς; Γκολ εμείς!

0-2: Ο Πλατανιάς αν και δεν ξεκίνησε καλά στην επανάληψη κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Κανακούδης με προσωπική ενέργεια ανέβηκε από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Αναστασάκος έξυπνα την άφησε να περάσει από πίσω του και ο Ουντότζι σαν τρέιλερ σκόραρε με δυνατό σουτ.

MVP του αγώνα

Ο προπονητής του Πλατανιά κ. Χατζηνικολάου έστειλε εκπληκτικά την ομάδα του. Έπαιξε όπως έπρεπε, ήταν κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις και οι ποδοσφαιριστές του ήξεραν καλά το ρόλο τους στην αναμέτρηση.

Αδύναμος κρίκος

Η μπάλα έφτασε πολλές φορές στην περιοχή του Πλατανιά και σε 2-3 περιπτώσεις οι φορ του Άρη βγήκαν τετ α τετ. Οι επιλογές τους ωστόσο μπροστά από τον Κηπουρό ήταν τραγικές.

Στατιστικά Αγώνα

Γκολ
Ασίστ
Τελικές Προσπάθειες
Σουτ εντός μεγάλης περιοχής
Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής
Κεφαλιές
Αποκρούσεις
Επεμβάσεις
Κλεψίματα
Φάουλ
Οφσάιντ
Κόρνερ
Λάθη
5/13 Γεμίσματα 8/20
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ