ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ MOTIONTEAM

Ο Άρης επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατά την παρουσία της στο Ζέεφελντ της Αυστρίας

Ο Άρης επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατά την παρουσία της στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και με πολλές δοκιμές από τους δύο τεχνικούς, Σάκη Τσιώλη και Στέφαν Ντεμόλ, σε σχήματα και θέσεις ποδοσφαιριστών.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου ο Τσιώλης είχε την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από τον 21χρονο υπό δοκιμή Αργεντινό αριστερό μπακ Αουγκουστίν Στράνο ενώ προφύλαξε τους Κώστα Καπετάνο και Νέρι Καστίγιο αλλά και τον ανέτοιμο Μανόλη Παπαστεριανό.

Όσο για την εξέλιξη του παιχνιδιού στο πρώτο 45λεπτο Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα κινήθηκαν στην μετριότητα με πολλά πειράματα από τους Τσιώλη όπως φάνηκε και από την ενδεκάδα που παρέταξε αλλά και τον Ντεμόλ.

Συνεχείς αλλαγές σε συστήματα και αλλαγές θέσεων των ποδοσφαιριστών από τους δύο τεχνικούς που είχαν σαν αποτέλεσμα την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων όχι όμως και ιδιαίτερες φάσεις.

Ο Άρης ωστόσο κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα και να προηγηθεί με 1-0 στο 41΄ μετά την σέντρα του Στράνο από αριστερά και την κεφαλιά-ψαράκι από τον αρχηγό Σακάτα, που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Φεγκρούς.

Σε ένα 45λεπτο όπου για τον Άρη ξεχώρισαν ο Στράνο και ο Πορτίγια με τις μακρινές του μπαλιές και για τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Μπεσέρα και Κεϊτά.

Στην επανάληψη ο Άρης με την είσοδο των Νέτο και Σολτάνι ήταν εκείνος που ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ντεμόλ να άλλαξε όλη την ενδεκάδα του με κορυφαίο στο διάστημα αυτό τον Κουέβα, έχοντας την κατοχή της μπάλας.

Ο Άρης μετά από λάθος εκτίμηση της άμυνας της ομάδας της Ηπείρου έφθασε στο 2-0 με διαγώνιο σουτ του Σολτάνι αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε στο 64΄ με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Κουέβας από τον Μίσελ και διαμόρφωσε το 2-1.

Η απάντηση του Άρη όμως ήταν άμεσα και μέσα σε δύο λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Τσιώλη πέτυχαν άλλα δύο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Αρχικά στο 69΄ μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα του ΠΑΣ που ξεκίνησε από την σέντρα του Νέτο και την κεφαλιά του Λαζαρίδη από αριστερά από όπου η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Ταμπάση πριν καταλήξει στον νεαρό Τοπούζη και κάνει το 3-1.

Και στην συνέχεια δύο λεπτά μετά στο 71΄ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νέτο που είχε κερδίσει ο Τοπούζης με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το γκολ του Παπαζαχαρία με κεφαλιά.

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης (76’ Διούδης), Παπαζαχαρίας (72’ Κοτσώνης), Τόχα (75’ Αγτζίδης), Τσέζαρεκ (31’ Βανγκέλι), Κατίδης (46΄Νέτο), Καζναφέρης (46’ Σολτάνι), Πορτίγια (74’ Γιαννιώτας), Στράνο (46’ Μίσελ), Λαζαρίδης (72’ Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος (46’ Φατί), Σάκατα (54’ Τοπούζης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Φεγκρούς, Μπεσέρα, Κεϊτά, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Τζάνης.

Στο Β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ταμπάσης, Μαργαρίτης, Τζημόπουλος, Χουτ, Μιχαήλ, Γεωργίου, Οικονόμου, Ανδράλας, Βίλα, Τσάνης, Κουέβας.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ