STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
INTIME SPORTS

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 του Άρη και πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Χάρη σε ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν η μοναδική ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στην πρώτη νίκη της ιστορίας του μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μπράνα Ίλιτς, που πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ γενικά προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 9η αγωνιστική της Superleague.

Το αυτογκόλ του Ψυχογιού ήταν αυτό που διαμόρφωσε το 0-2, ενώ οι "κίτρινοι" αφυπνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν ήταν να μειώσουν με τον Γιαννιώτα.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης

Βοηθοί: Δήμος Αναστόπουλος, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης

ΑΡΗΣ (Πασιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (29' Κανούλας), Καζναφέρης (84' Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (64' Καπετάνος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (81' Γιάκος), Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (90'+2 Πατσατζόγλου), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (64' Αυγενικού)

Σκόρερ: 54' Γιαννιώτας / 12' Ίλιτς, 27' αυτ. Ψυχογιός

Κίτρινες κάρτες: Παπαστεριανός, Βελλίδης / Κεϊτά, Αυγενικού, Ντε Βινσέντι

Ανασκόπηση αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν τον Άρη μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ντε Βινσέντι να σημαδεύει με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Η πίεση των Γιαννιωτών συνεχίστηκε και στο 12' μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν η μπάλα έφτασε στη γωνία της μικρής περιοχής, όπου ανενόχλητος ο Ίλιτς σούταρε με το δεξί και νίκησε τον τερματοφύλακα του Άρη, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία. Αυτό ήταν και το τρίτο γκολ του Σέρβου στη φετινή Superleague.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Φεγκρούς, παρά την πίεσή τους, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΣ, βγάζοντας φαρμακερές αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 27ο λεπτό, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ντε Βινσέντι, ο οποίος σέντραρε παράλληλα για τον Ίλιτς, αλλά προτού προλάβει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, τέλειωσε τη φάση ο Ψυχογιός, ο οποίος με προβολή σκόραρε εις βάρος της ομάδας του, κάνοντας το 0-2.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι 0-3 στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 32' ο Ίλιτς σκόραρε από κοντά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ, καθώς καλυπτόταν από την άμυνα των "κιτρίνων". Ακολούθησαν πέντε σουτ για τους φιλοξενούμενους, με τον Βελλίδη να νικάει τους Ντε Βινσέντι και Γεωργίου, ενώ το ίδιο έκανε και ο Φεγκρούς, ο οποίος απέκρουσε δύσκολα την μπάλα σε λόμπα του Αγκάνθο στο φινάλε τους πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης μπήκε καλύτερα και στο 53ο λεπτό ο Καζναφέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά από λάθος του Τάσου Πάντου, ο Γιαννιώτας έγινε κάτοχος της μπάλας και με αριστερό σουτ μείωσε για τον Άρη σε 1-2.

Η πίεση για την ομάδα του Νίκου Πασιαλή συνεχίστηκε, αλλά το γκολ δεν ήρθε, αφού χάθηκαν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Στο 77ο λεπτό ο Γιαννιώτας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Φεγκρούς, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαροκινού, ο οποίος στο 87' έκανε την απόκρουση του αγώνα σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κανούλα, που κατευθυνόταν προς την εστία του.

Στα τελευταία λεπτά, οι Γιάκος και Τσουκαλάς έχασαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς, αλλά ευτυχώς για τον ΠΑΣ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Μπράνα Ίλιτς ήταν εξαιρετικός στο "Βικελίδης", καθώς όχι μόνο πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του, αλλά ήταν και αυτός που προκάλεσε το δεύτερο γκολ, ενώ του ακυρώθηκε λανθασμένα και ένα τρίτο.

Ο αδύναμος κρίκος

Η άμυνα του Άρη πελαγοδρομούσε στο πρώτο ημίχρονο και δικαίως ο ΠΑΣ πέτυχε δύο γκολ. Οι "κίτρινοι" χρειάζονται βελτίωση στον αμυντικό τομέα αν θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 2
0 Ασίστ 0
13 Τελικές Προσπάθειες 17
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 6
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 10
5 Κεφαλιές 1
8 Αποκρούσεις 5
19 Επεμβάσεις 13
31 Κλεψίματα 35
18 Φάουλ 25
2 Οφσάιντ 3
7 Κόρνερ 7
68 Λάθη 52
9/24 Γεμίσματα 5/20
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ