STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - ΠΑΟΚ 1-3 (Κ20)

Άρης - ΠΑΟΚ 1-3 (Κ20)

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ υπέταξε και τον Αρη και παραμένει πάντα πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Επικράτησε 3-1 των "κίτρινων" χάρη σε γκολ των Πόζογλου και Τσελεπίδη.

Σημαντική νίκη πέτυχε το Σάββατο (15/3) η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα μετά την επιτυχία της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο "Δικέφαλος" επικράτησε του Αρη στην Τριανδρία στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής με 1-3, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος του 1-0 που είχε διαμορφωθεί από το ημίχρονο.

Ο "Δικέφαλος" έμεινε πίσω στο σκορ στο 35' μετά από γκολ που πέτυχε ο Κτιστόπουλος κόντρα στην ροή του αγώνα, αφού οι παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του ματς.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καταιγιστικός, ειδικά μετά το 50' που ο Αρης αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρότα για θέατρο και πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς.

Η κεφαλιά του Πόζογλου στο δοκάρι στο 63' ήταν η προειδοποιητική βολή, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Τσελεπίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και απλοποίησε τα πράγματα για τον "Δικέφαλο".

Ο Πόζογλου στο 80' μετά από ασθενή απόκρουση του Μαντζάρη έγραψε από κοντά το 1-2 και στο 88' ο νεαρός επιθετικός έβαλε και το κερασάκι στην... τούρτα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σημειώνοντας μετά από ασίστ του Σαββίδη το τελικό 1-3.

Μετά και την σημερινή (15/3) επιτυχία ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, μάλιστα, και δύο παιχνίδια λιγότερα από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αρης: Μάντζαρης, Ρότα, Μπάμπης, Μπιμπισίδης, Μαζουλουξής, Φούσκας (75' Κοντοβάς), Βασιλούδης, Λεμονής, Ντούγκας, Κτιστόπουλος (83' Ξόμπλιος), Σίμου (55' Παπαφλωράτος)

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (64' Κάκκο), Πούγγουρας, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πολύζος, Παπαδόπουλος (90' Ταουσιάνης), Πατράλης (55' Κιόσε), Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ