STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Εργοτέλης 0-2

Άρης-Εργοτέλης 0-2

Με δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά των Σαρρή και Διαμαντάκου ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 του Άρη και κέρδισε δίκαια στο "Κλ. Βικελίδης" παίζοντας πολύ καλά κυρίως στο πρώτο 45λεπτο. (VIDEOS)

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση των "κίτρινων" στο "Κλ. Βικελίδης" με αντίπαλο τον Άρη καθώς οι Κρητικοί πήραν μια σημαντική νίκη και ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που έμοιαζε από το πρώτο λεπτό ότι είχε δεχτεί τον υποβιβασμό.

Ο Εργοτέλης με αυτό το διπλό έφτασε τους 38 πόντους και προσωρινά βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος ενώ ο Άρης παρέμεινε στην τελευταία θέση και πλέον έχασε και μαθηματικά τις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο από την αρχή οι παίκτες του Άρη φάνηκε ότι είχαν πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει πλέον σωτηρία η εξέλιξη του ήταν η αναμενόμενη. Ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση και κατάφερε να φτάσει σε δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά και να φτάσει στο τρίποντο που σήμανε και μαθηματικά την σωτήρια των Κρητικών.

Μάλιστα δίνει το δικαίωμα στους παίκτες του Ουζουνίδη να κοιτάξουν και ψηλότερα για ότι καλύτερο στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν. Όσο για τον Άρη σε ένα ματς χωρίς πάθος και διάθεση και σε ένα "Κλ. Βικελίδης" με ελάχιστο κόσμο γνώρισε δίκαια την ήττα έχοντας μόλις δυο φάσεις σε ένα 90λεπτο.

Παρακολουθήστε την Τετάρτη (26/3) την εκπομπή Super BALL με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της εμβόλιμης 31ης αγωνιστικής της Super League. Σέντρα στις 21:30.

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Καιρός:

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών), Δημήτριος Ζυγούρης (Αιτωλ/νιας)

Τέταρτος: Γεράσιμος Ντίτσιος (Πρέβεζας)

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Βλάχος, Μπουγαίδης, Γιαννίτσης (46' Καραγκούνης), Βανγκέλι, Τσιάρας, Οικονομόπουλος (46' Τριανταφυλλάκος), Μπακασέτας, Τάτος, Καμινιώτης (61' Σουνάς), Μανιάς.

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοϊκοβιτς, Τζανακάκης, Μεχία, Σαρρής, Πίτσος, Ιμπραϊμ (84' Μονακέλο), Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (75' Κοζορώνης), Χαντί, Διαμαντάκος (88' Αθανασίου).

Γκολ: 28' Σαρρής, 30' Διαμαντάκος

Κίτρινες κάρτες: 6' Μπουχαλάκης, 32' Τζανακάκης

Κόκκινες κάρτες: 87' Στοίκοβιτς

Διαβάστε το LIVE της αναμέτρησης:

Ανασκόπηση αγώνα

Από την αρχή της αναμέτρησης ο Εργοτέλης έδειξε τις διαθέσεις και του μόλις στο 9' έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Διαμαντάκο ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Διούδη αλλά ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ελπίδων έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Άρης απείλησε για πρώτη φορά στο 22' αλλά το σουτ του Μπακασέτα ήταν άστοχο.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 25' με τον Ιμπραίμ αλλά ο Διούδης πάλι ήταν εκεί και μπλόκαρε την μπάλα. Στο σουτ του Πίτσου στο 26' η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Δυο γκολ σε δυο λεπτά

Στην εκτέλεση του από τα αριστερά στο 28' οι αμυντικοί του Άρη δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα, που στρώθηκε στον Σαρρή και αυτός από κοντά έκανε το 1-0 για τον Εργοτέλη.

Στο 30' ύστερα από μπαλιά του Μπουχαλάκη στον Διαμαντάκο, ο φορ του Εργοτέλη κοντρόλαρε ωραία μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Άρης απάντησε στα γκολ του Εργοτέλη με μια καλή στιγμή όταν στο 34' ο Τάτος έκανε το φάουλ από τα αριστερά ο Μανιάς ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε έξω από την εστία του Στοίκοβιτς.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στον Εργοτέλη με τον Διαμαντάκο ο οποίος βγήκε από πλάγια θέση προσπάθησε να νικήσει τον Διούδη αλλά ο νεαρός γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ.

Σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη στο 46'

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν έδινε περιθώρια για πολλά στο δεύτερο μέρος. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Άρης με το καλημέρα έχασε και μια σπουδαία ευκαιρία για να μειώσει το σκορ ουσιαστικά τελείωσαν όλα. Στο 46' σε γύρισμα του Καμινιώτη από τα αριστερά ο Μπακασέτας δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα και δεν την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Εργοτέλης απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος στο 61' όταν σε μπαλιά προς τον Διαμαντάκο ο Διούδης βγήκε, έκοψε το οπτικό πεδίο του επιθετικού των Κρητικών ο οποίος τραβήχτηκε έξω από την περιοχή και σούταρε άστοχα.

Με δέκα ο Εργοτέλης

Στο 87' ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες καθώς σε μια κάθετη πάσα ο Στοίκοβιτς βγήκε έξω από την εστία του και αναγκάστηκε να βάλει το χέρι του για σώσει την εστία του και αντίκρισε σωστά την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Άρης εκτέλεσε το φάουλ με τον Τάτο η μπάλα έφτασε στον Τριανταφυλλάκο μέσα στην περιοχή ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Αθανασίου που μόλις είχε περάσει στο ματς έπεσε σωστά στην γωνία του και μπλόκαρε. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο καλύτερος της αναμέτρησης ήταν μακράν ο Διαμαντάκος. Ο επιθετικός του Εργοτέλης ήταν πολύ δραστήριος, πέτυχε γκολ και είχε αρκετές φάσεις για να βάλει και άλλα τέρματα αλλά βρήκε μπροστά του τον Διούδη.

Η απογοήτευση

Από τον Τάτο περιμένεις τα περισσότερα σε ματς σαν και αυτό. Αλλά ο μέσος του Άρη δεν τράβηξε σε ένα ακόμη ματς όπως βέβαια και οι υπόλοιποι παίκτη των "κίτρινων" αλλά από τον Τάτο περιμένεις τα περισσότερα.

Στατιστικά αγώνα

0 Goal 2
0 Ασίστ 1
9 Τελικές Προσπάθειες 8
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
1 Κεφαλιές 0
3 Αποκρούσεις 2
13 Επεμβάσεις 21
20 Κλεψίματα 30
15 Φάουλ 19
5 Οφσάιντ 2
4 Κόρνερ 4
39 Λάθη 33
3/25 Γεμίσματα 3/15
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ