STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Ατρόμητος 1-1

Άρης-Ατρόμητος 1-1
INTIME SPORTS

Με γκολ του Σκόνδρα στο τελευταίο λεπτό ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (1-1). Δεν έφτανε για τους "κίτρινους" το γκολ του Σουνά. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι Περιστεριώτες λόγω αποβολής του Ταυλαρίδη, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Ιγκλέσιας

Στο παρά ένα (89') ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Θεσσαλονίκη και το "Κλεάνθης Βικελίδης" με αντίπαλο τον Άρη.

Οι δυο ομάδα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τον Άρη να παίρνει το προβάδισμα με τον Σουνά και τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν με τον Σκόνδρα, ενώ έπαιζαν για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες )(αποβολή Ταυλαρίδη) και είχαν και δοκάρι (Ιγκλέσιας).

Δείτε την Κυριακή στις 21.45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 13η αγωνιστική της Superleague

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αρκετά νεύρα, με αποτέλεσμα αυτό να το πληρώσει ο Ατρόμητος που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44' μετά την αποβολή του Ταυλαρίδη. Οι κλασικές φάσεις ήταν λίγες και μια από αυτές τις εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες,και κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Άρη, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ενώ είχε και δοκάρι. Από την άλλη οι παίκτες του Άρη προσπάθησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/ Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Τσουκάνης, Παπαστεριανός, Κοέλιο, Σουνάς (72' Ασλανίδης), Καπετάνος, Γιαννιώτας (79' Νταμαρλής), Αγκάνθο (88' Κανούλας).

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (68' Καραμάνος), Ιγκλέσιας (82' Μπέλιτς), Μπρίτο, Σουμπίνιο (75' Καραγκούνης), Επστάιν, Κούτσι

Κίτρινες κάρτες: Σουνάς (28', Άρης), Γιαννιώτας (69', Ά ρης), Παπαστεριανός (70', Άρης), Καπετάνος (71', Άρης)-Μπρίτο (10, Ατρόμητος), Ταυλαρίδης (28', Ατρόμητος), Ιγκλέσιας (31', Ατρόμητος), Καραμάνος (74', Ατρόμητος), Σκόνδρας (91', Ατρόμητος)

Κόκκινη κάρτα: Ταυλαρίδης (44', Ατρόμητος)

Σκόρερ: Σουνάς (15', Άρης)-Σκόνδρας (89', Ατρόμητος)

Πολλά νεύρα στο πρώτο

Αρκετά νεύρα είχαν οι παίκτες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι σκληρό με πολλά φάουλ και τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες λίγες.

Στο 11' ο Αγκάνθο βρέθηκε σε καλή θέση έκανε και την κεφαλιά με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό (12') ήρθε η απάντηση του Ατρομήτου με το σουτ του Ιγκλέσιας να φεύγει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (15') ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την καλύτερή του ευκαιρία στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ.

Ο Γιαννιώτας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Καπετάνος με τακουνάκι έστρωσε την μπάλα στον Σουνά και ο τελευταίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 των "κιτρίνων".

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει με το γκολ που δέχθηκε και στο 22' την κεφαλιά του Κούτσι μπλόκαρε ο Βελλίδης.

Το παιχνίδι στην συνέχεια έγινε σκληρό με πολλά φάουλ και κάρτες με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου να βρει τον Ατρόμητο να μένει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ταυλαρίδη στο 44'.

Πίεσε ο Ατρόμητος με δέκα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, μπήκε πιο δυνατά και πίεσε προς την εστία του Άρη για να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Άρης είχε δύο σουτ στο 50' με τον Σουνά και στο 51' με τον Γιαννιώτα άστοχα και στην συνέχεια ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο 53' ο Κούτσι είχε ένα άστοχο σουτ, ενώ στο 64' ο Ατρόμητος έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς ο Ιγκλέσιας έκανε το μακρινό σουτ η μπάλα βρήκε και λίγο στον Κούτσι και σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Τρία λεπτά αργότερα (67') ο Σουμπίνιο έκανε το σουτ με τον Βελλίδη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Άρης θα έπαιρνε μια πολύ μεγάλη νίκη στο 89' ο Ατρόμητος "πάγωσε" το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Άρη, ο Σκόνδρας με διπλή προσπάθεια από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

MVP της αναμέτρησης

Ο αρχηγός του Ατρομήτου Γιάννης Σκόνδρας δίκαια είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς με το γκολ που σημείωσε έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η απογοήτευση

Η άμυνα του Άρη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα απογοήτευσε, καθώς δεν βρέθηκε κάποιος να διώξει την μπάλα με αποτέλεσμα να δεχθεί η ομάδα των "κιτρίνων" το γκολ της ισοφάρισης.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 1
1 Ασίστ 0
4 Τελικές Προσπάθειες 9
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
0 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
0 Κεφαλιές 2
4 Αποκρούσεις 1
29 Επεμβάσεις 10
25 Κλεψίματα 26
22 Φάουλ 18
0 Οφσάιντ 0
3 Κόρνερ 10
43 Λάθη 33
5/16 Γεμίσματα 7/37
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ