STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 5-1

Άρης-Αστέρας Τρίπολης 5-1
Τάτος Παπαζαχαρίας INTIME SPORTS

Ο Άρης συνέτριψε με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο "φλεγόμενο" "Κλεάνθης Βικελίδης" και έκανε το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή στην Super League. Τρία γκολ ο Τάτος και από ένα οι Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε για τον Άρη η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου με τρία γκολ του Τάτου και από ένα των Τριανταφυλλάκου, Αγγελούδη νίκησε με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης και έφτασε στους 32 βαθμούς.

Παρακολουθήστε την Κυριακή (21:30) την εκπομπή SUPER BALL. Σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από το σπουδαίο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού καθώς και από όλα τα γήπεδα της Super League. Η “μάχη” της παραμονής και των play – off. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Το παιχνίδι για τον Άρη είχε τον χαρακτήρα του "τελικού" και από το ξεκίνημα ήθελε να πάρει το προβάδισμα για να του φύγει το άγχος. Το κατάφερε και με το παραπάνω με τα δυο γκολ από τους Τριανταφυλλάκο και Τάτο που του άνοιξαν τον δρόμο προς τη νίκη-σωτηρία. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες δεν έδειξε τίποτα στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι παράσταση για έναν ρόλο με τον Άρη να πετυχαίνει τρία ακόμη γκολ και να δίνει πανηγυρικό τόνο στην μεγάλη του νίκη. Ο Αστέρας από την πλευρά του το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με ένα ωραίο γκολ του Κάφα.

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Παπαστεριανός (81' Μαργαρίτης), Τριανταφυλλάκος, Καζναφέρης, Τάτος, Γιαννιώτας (Διαμαντάκος), Αγγελούδης (64' Οικονομόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Κουρμπέλης, Κοντοές, Κάστελς, Πιπίνης, Φορμίκα, Σέτι (46' Ντε Μπλάσις), Κάφα, Φραγκουλάκης (57' Λέντσε), Καλαντζής, Ναβάρο (74' Μπακασέτας).

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης (5', Αστέρας Τρίπολης), Πιπίνης (61', Αστέρας Τρίπολης)

Σκόρερ: Τριανταφυλλάκος (7', Άρης), Τάτος (29', 79' πεν., 88', Άρης), Αγγελούδης (46', Άρης)-Κάφα (58', Αστέρας Τρίπολης)

Γκολ με το "καλησπέρα"

Ο Άρης μπήκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης δυνατά για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να διώξει το άγχος κάτι που έγινε μόλις στο 7ο λεπτό.

Ο Ζαραδούκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαζαχαρίας έπιασε την κεφαλιά και ο Τριανταφυλλάκος με προβολή από κοντά έκανε το 1-0 για τον Άρη.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου συνέχισε να έχει την υπεροχή στην αναμέτρηση και πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Στο 29' ο Τάτος έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεσαία γραμμή προχώρησε και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-0 για τους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης.

Στο 42' ο Γιαννιώτας δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Μπαντή να μπλοκάρει την μπάλα.

"Καθάρισε" ο Αγγελούδης

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Άρης "καθάρισε" την υπόθεση νίκη, όταν ο Αγγελούδης έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κόντραρε πήρε ύψος και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Μπαντή για να γίνει το 3-0 για τον Άρη.

Στο 58' ο Αστέρας κατάφερε να μειώσει. Ο Διούδης θέλοντας να κάνει βολέ γλίστρησε στέλνοντας την μπάλα στην μεσαία γραμμή και ο Κάφα με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 66' ο Κάφα έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή με τον Διούδη να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 78' ο Άρης κέρδισε πέναλτι με τον Τάτο.

Το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπαντή για να διαμορφώσει το 4-1 για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Άρης ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στο ματς και ο Τάτος με ένα ακόμη γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για την ομάδα του στο 85'.

MVP της αναμέτρησης

Ο Ανδρέας Τάτος είναι ο πρωταγωνιστής του Άρη. Πέτυχε τρία τέρματα και οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Το γεγονός του αγώνα

Η τραγική εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση ήταν το γεγονός. Σε κανένα διάστημα της αναμέτρησης δεν έδειξε πως μπορεί να κάνει κάτι στο ματς.

Στατιστικά Αγώνα

5 Γκολ 1
3 Ασίστ 0
7 Τελικές Προσπάθειες 9
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 6
0 Κεφαλιές 1
4 Αποκρούσεις 1
14 Επεμβάσεις 12
42 Κλεψίματα 34
10 Φάουλ 12
0 Οφσάιντ 3
5 Κόρνερ 6
55 Λάθη 48
2/15 Γεμίσματα 7/24
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ