STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης- ΑΕΛ 1-1

Άρης- ΑΕΛ 1-1
INTIME SPORTS

Άρης και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο "Kλεάνθης Βικελίδης" για την 9η αγωνιστική της Superleague, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο τέλος της αναμέτρησης (videos)

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς του "Κλεάνθης Βικελίδης" μεταξύ του Άρη και της ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική της Superleague. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικό, ωστόσο στο δεύτερο οι δύο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους είχαν ευκαιρίες, από ένα γκολ και η Λάρισα ένα δοκάρι στο τέλος του αγώνα.

Με τον βαθμό αυτό ο Άρης έφτασε στους 13, ενώ η ΑΕΛ ανέβηκε στους δέκα πόντους. Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα πήγε περίπατο, καθώς το ματς ήταν μια κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία και μέχρι εκεί.

Στο δεύτερο μέρος αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με την ΑΕΛ, ωστόσο να είναι καλύτερη των γηπεδούχων και να αξίζει τη νίκη. Θα μπ[ορούσε μάλιστα να την πάρει αν στο 88', από την κεφαλιά του Κουζέν η μπάλα δεν σταμάταγε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Γήπεδο: "Kλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Τάτσης (Ηπείρου), Τουμπακάρης (Αθηνών)

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Χουάνμα, Νέτο, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Βαγγέλη, Ναφτί, Πρίττας (78' Φαμπιάνο), Κάλβο (84' Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Κόκε, Ρουίς (66' Τόχα).

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κατσιαρός, Ταλ, Ιγκλέσιας (69' Γκέρεμι), Κανόμπιο, Πούρι (57' Μετίν), Σίμιτς (63' Μακίνουα), Ρομέου, Κουζέν.

Κίτρινες κάρτες: Λαζαρίδης (51', Άρης), Ναφτί (46', Άρης)- Σίμιτς (32', ΑΕΛ), Ρομέου (81', ΑΕΛ)

Σκόρερ:
Λαζαρίδης (52', Άρης)- Μακίνουα (76', ΑΕΛ)

Τραγικό πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν τραγικό. Μια κακοποίηση του ποδοσφαίρου από τις δύο ομάδες, που είχαν το μυαλό τους αλλού, αλλά σίγουρα όχι στο ποδόσφαιρο.

Από το ξεκίνημα μέχρι το 23', δεν υπήρξε ούτε μια καλή ευκαιρία από τις δύο, ομάδας με τον Άρη να έχει τη κατοχή της μπάλας και την ΑΕΛ να έχει κλείσει όλους τους διαδρόμους και να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα.

Στο 26' έγινε μια ευκαιρία για την ΑΕΛ, όταν μετά από κόρνερ, ο Ρουίς γύρισε λανθασμένα με το κεφάλι την μπάλα προς τα πίσω, και εξ επαφής έδιωξε ο Χουάνμα.

Στο 29', έγινε μια μπαλιά στον Κόκε, ο επιθετικός του Άρη δεν θα κάνει καλό κοντρόλ και θα προλάβει ο Ταυλαρίδης. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).



Ανέβασαν τον ρυθμό

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κάτι άρχισαν να δείχνουν, στους φιλάθλους, καθώς ανέβασαν την απόδοσή τους.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 46' για την ΑΕΛ, όταν μετά από φάουλ, ο Ιγκλέσιας θα βρεθεί αμαρκάριστος απέναντι στον Χουάνμα και κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.



Στο 49', ένα σουτ του Ιγκλέσιας από μακριά, εύκολα θα μπλοκάρει ο Χουάνμα, ενώ στο 52' ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ! Έγινε, φάουλ από αριστερά του Τόνι Κάλβο εκτέλεσε φάουλ οι αμυντικοί της ΑΕΛ αδράνησαν και ο Λαζαρίδης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους "κίτρινους".



Από εκεί το σημείο θα περίμενε κανείς οι Άρης να ανεβάσει την απόδοσή του, ωστόσο κάτι τέτοιο έγινε για την ΑΕΛ. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα άρχισε να πιέζει και έφτασε στην ισοφάριση στο 76'!

Ο Κουζέν βγήκε απέναντι από τον Χουάνμα αλλά δεν τον νίκησε, στην συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Μετίν που έδωσε στον Μακίνουα, ο οποίος από κοντινή θέση με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕΛ.



Στο 78' ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Νέτο, ο Αμπάρης έδιωξε με τις γροθιές, ενώ ο Χαβίτο που πήρε την μπάλα κλείστηκε γρήγορα από τους αμυντικούς της ΑΕΛ.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, έγινε στο 88', για την ΑΕΛ, όταν μετά από σέντρα του Κατσιαρού από δεξιά, ο Κουζέν θα μπει στην πορεία της μπάλας θα κάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χουάνμα και έτσι έμεινε το 1-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ