STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αρετόπουλος: "Τον βρήκε με το γόνατο, πάνω στην γραμμή"

Αρετόπουλος: "Τον βρήκε με το γόνατο, πάνω στην γραμμή"
INTIME SPORTS

Τι υποστήριζε ο Αρετόπουλος για το πέναλτι που υπέδειξε στον ΠΑΟΚ στο μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκες, στο ντέρμπι της Τούμπας.

Για επαφή με το γόνατο πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής του Παναθηναίκού έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους "πράσινους".

Όταν ερωτήθηκε από τον παρατηρητή διαιτησίας Γιάννη Σπυρόπουλο (Φθιώτιδας), ο διεθνής - εδώ και 1.5 εβδομάδα - ρέφερι από τα Τρίκαλα υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Είδα ότι το φάουλ έγινε πάνω στη γραμμή. Για αυτό τον λόγο έδειξα το σημείο του πέναλτι", σημειώνοντας ότι είδε επαφή με το γόνατο του αμυντικού του Παναθηναίκού με τον ποδοσφαιριστή του "δικέφαλου".

"Έδειξε αμέσως το πέναλτι και συμφώνησα μαζί του", απάντησε από την πλευρά του, ο α' βοηθός, Γιάννης Τουμπακάρης, όταν ρωτήθηκε και αυτός σχετικά από τον παρατηρητή διαιτησίας που με την σειρά του έκανε γνωστό ότι θα κάνει χρήση βίντεο για την επίμαχη φάση, πριν συντάξει την έκθεση του, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διαιτητής από την Λαμία υποστηρίζει ότι υπάρχει επαφή αλλά είναι φάουλ και όχι πέναλτι, καθώς θεωρεί ότι είναι εκτός περιοχής, διαφωνώντας με τον Αρετόπουλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετσοκόψει την βαθμολογία του 36χρονου διαιτητή, που θα μείνει εκτός ορισμών τουλάχιστον για δύο αγωνιστικές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ