STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απώλεια για τον αήττητο και πρωτοπόρο Ολυμπιακό, 1-1 με Πλατανιά

ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σ' εξ αναβολής αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Αλικιανού στα Χανιά, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά.

Σ' εξ αναβολής αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Αλικιανού στα Χανιά, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, έπειτα από 14 αγωνιστικές, παραμένει αήττητη με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες και φυσικά μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και ο Πλατανιάς βρέθηκε μπροστά στο σκορ (1-0) στο 10' με γκολ του Καμπόσου. Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά, πίεσαν ιδιαίτερα με την έναρξη του 2ου μέρους και στο 49' κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Γιάννης Βάρκας κάνει παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μάριος Βρουσάι από το δεύτερο δοκάρι στέλνει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που έμεινε ως το φινάλε.

Ο Βασίλης Βούζας σημείωσε μετά το ματς: "Είναι το πρώτο παιχνίδι για το 2017 και η ομάδα είχε πολλές αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε απόλυτα και μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Βλέπουμε ότι όλα τα παιδιά έχουν ευκαιρίες και πρέπει σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι να είναι καλύτεροι".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κασσωτάκης, Βασιλάκης, Σαάντο, Λάμτσε, Λέκα (Σπίτζος), Ζίκο, Σκουλουδάκης (Μπούχλης), Παπανικολάου, Ουές, Αμαραντίδης Αντ. (Τσακμάκης), Καμπόσος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Ξύδας, Κουγιός (55’ Φουάσης), Λάμπρου, Τόλι, Πέιος, Τασιούλης (71’ Τσιλίκης), Μεγαρίτης, Βάρκας, Κηπουρός (81’ Κιρτζιαλίδης), Βρουσάι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ