STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποχώρηση Κωνσταντινέα με αιχμές για την Super League

Αποχώρηση Κωνσταντινέα με αιχμές για την Super League
INTIME SPORTS

Το ματς Ατρόμητος-ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο που "σφύριξε" ο Πέτρος Κωνσταντινέας ο οποίος με ανακοίνωσή του αποχώρησε από την ενεργό δράση αφήνοντας αιχμές προς την Super League

Το ματς Ατρόμητος-ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο που "σφύριξε" ο Πέτρος Κωνσταντινέας ο οποίος με ανακοίνωσή του αποχώρησε από την ενεργό δράση με αιχμές προς την Super League.

Ο Μεσσήνιος διαιτητής αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο χώρος του πρωταθλήματος της Super League, έτσι όπως είναι πλαισιωμένος δε τον αντιπροσωπεύει και αντίκειται στις ηθικές του αξίες και στα όνειρα του.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Κωνσταντινέα:

" Ύστερα από 16 χρόνια διαιτησίας αποφάσισα να αποχωρήσω από το "διαμορφωμένο" από τους ίδιους τους παράγοντες πλαίσιο του ποδοσφαίρου. Προτεραιότητα και στόχος της ζωής μου είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια μου.

Ο χώρος του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE έτσι όπως είναι πλαισιωμένος δε με αντιπροσωπεύει πλέον, αντίκειται στις ηθικές μου αξίες και στα όνειρα μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απλούς φιλάθλους όλων των ομάδων που με στήριξαν και τους υγιείς εργάτες του ποδοσφαίρου. Για τους "ανθρώπους" που λυμένουν το ποδόσφαιρο και το πνεύμα του αθλητισμού ας τους φωτίσει ο θεός".

Μετά το τέλος του αγώνα του Περιστερίου, ο Πέτρος Κωνσταντινέας ζήτησε και πήρε μια φανέλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές όλων τον ποδοσφαιριστών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ