STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού

Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Απορρίφθηκε από την Super League το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Τι είπε ο Αλαφούζος για όσα γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του twitter

Απορρίφθηκε την Παρασκευή (17/8) από την Super League το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Η "πράσινη" ΠΑΕ με επικεφαλής στην συνεδρίαση τον Γιάννη Αλαφούζο (έδωσε το παρών για πρώτη φορά στο συμβούλιο) έκαναν το αίτημα λόγω των υποχρεώσεών τους με την Μάλαγα για τα play off της Super League, ωστόσο δεν έγινε δεκτό.

Το αίτημα του Παναθηναϊκού μετά από ψηφοφορία δεν έγινε δεκτό με 10 κατά, 3 υπέρ και 3 λευκά. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο (25/8, 21.30) στην Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Βέβαια ο Αλαφούζος, ανέτρεξε στο παρελθόν, όπου είχαν παρθεί ανάλογες αποφάσεις για αναβολή αγώνων και μίλησε για το περσινό ματς ΟΦΗ -Ολυμπιακός, το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.

Επίσης κατά την διάρκεια της συζήτησης θέμα έγιναν και τα όσα γράφει ο Γιάννης Αλαφούζος στον προσωπικό λογαριασμό του twitter, προκαλώντας και λεκτική αντιπαράθεση με τον Γιάννη Βρέντζο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να ζήτησε από τον επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξηγήσεις για όσα γράφει στον προσωπικό λογαριασμό περί θυγατρικών, "στημένων" και "παραγκών" στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Αλαφούζο να τονίζει πως:

" Ό,τι γράφω είναι προσωπική άποψη. Αυτή εκφράζω. Ο Γιάννης Μώραλης είναι ηθικό στοιχείο. Όμως επιμένω σε αυτό που έχω πει, ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να είναι εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ