Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας

ΕΠΟ

Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της Super Legue.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της Super Legue και ως εκ τούτου ισχύει κανονικά ό,τι είχε αποφασιστεί από το διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήθελε να μπλοκάρει την επικύρωση, ζητώντας από την Λίγκα να περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του Ολυμπιακός-Πλατανιάς την 1η Απριλίου, διότι σε περίπτωση τιμωρίας των Πειραιωτών με αφαίρεση έξι βαθμών, θα μπορούσε να προκύψει αλλαγή στην κορυφή του πίνακα.

Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή, τονίζοντας ότι είναι αναρμόδιο να αποφασίσει και ότι αυτό είναι θέμα της επιτροπής εφέσεων. Ως εκ τούτου, η βαθμολογία ισχύει κανονικά και η όποια τιμωρία του Ολυμπιακού, μεταφέρεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Να τονιστεί πως με τη σειρά του ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέρ της επικυρώσεως, ενώ και η Λίγκα έκανε ένσταση αναρμοδιότητας και νομικής αβασιμότητας, με τον δικηγόρο της, Γιάννη Οικονομάκη, να αναφέρει ότι η βαθμολογία δεν επικυρώνεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι δεν συντρέχουν στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο ΠΑΟΚ, ανάλογα και με την απόφαση που θα υπάρξει και από το Ολυμπιακός-Πλατανιάς, θα ξαναθέσει θέμα μη επικύρωσης βαθμολογίας, όταν γίνει η συνεδρίαση της Λίγκας για ολική επικύρωση της βαθμολογίας. Κι αν δεν περάσει το αίτημα του για επικύρωση με αστερίσκο, θα προσφύγει στο Διαιτητικό κατά της απόφασης για ολική επικύρωση. Κυνηγούν μέχρι τέλους την υπόθεση οι "ασπρόμαυροι".

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση: Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ελληνίδα βρήκε το μυστικό που κρύβουν οι διάσημες αιγυπτιακές μούμιες των 'Δύο αδελφών'

Οι δύο μούμιες, είναι τις πιο γνωστές μεταξύ των Αιγυπτιολόγων, προέρχονται από δύο άνδρες της αρχαίας αιγυπτιακής ελίτ που έζησαν περίπου το 1800 π.Χ. Πώς η ερευνήτρια έφτασε στο συμπέρασμά της

Ποιος είπε ότι οι Ολυμπιακοί χαίρονται με την κατάσταση στον ΠΑΟ;

Ένας φίλος του Ολυμπιακού παραδέχεται ότι δεν ευχαριστιέται καθόλου πια τις ήττες του αντιπάλου του.

Μηχανή του Χρόνου: Τι σημαίνει και πώς βγήκε η λέξη λαμόγιο

"'Εμπνευστές της" οι απατεώνες και οι "παπατζήδες" - Οι ρίζες της φτάνουν από Ιταλία μέχρι το Μπουένος Άιρες

Η πιο άθλια πρόσκληση που θα δεις ποτέ

Κόβουν πίτα και οι 'Μανούλες του Facebook';

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24