STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απορρίφθηκε η έφεση για Βιγιαφάνιες, δεν παίζει στην Τούμπα

Απορρίφθηκε η έφεση για Βιγιαφάνιες, δεν παίζει στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δεν παίζει ο Βιγιαφάνιες με τον ΠΑΟΚ, αφού απορρίφθηκε η "πράσινη" έφεση για μείωση της ποινής των δυο αγωνιστικών. Απορρίφθηκε και η έφεση της ΑΕΚ για Τζεμπούρ.

Χωρίς τον Λούκας Βιγιαφάνιες θα αγωνιστεί τελικά ο Παναθηναϊκός στον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:15, NS1), αφού απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσαν οι "πράσινοι", προκειμένου να μειωθεί η ποινή των δυο αγωνιστικών μετά την αποβολή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Έτσι, λοιπόν, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν τον υπολογίζει για το ντέρμπι... σεντονιού με τον "Δικέφαλο", όπου το "τριφύλλι" κυνηγά μονάχα τους τρεις βαθμούς.

Εξάλλου, απορρίφθηκε και η έφεση της ΑΕΚ για τον Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Αλγερινός επιθετικός δεν θα παίξει στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (20:15, NS2) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Super League, όπου πάντως δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θυμίζουμε πως ο "Τρομοκράτης" είχε τιμωρηθεί για τη συμπλοκή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα και χρωστά ένα ακόμη παιχνίδι για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή VILLAFANEZ LUCAS MARTIN κατά της υπ’ αρ.143/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

2. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή RAFIK DJEBBUR κατά της υπ’ αρ.144/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

3. Δέχεται τυπικά την έφεση του σωματείου ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ κατά της υπ’ αρ. 303/2016 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και κατά του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία".

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ