STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απολογείται την Δευτέρα ο Ολυμπιακός, "κρίνεται" η φιέστα

Απολογείται την Δευτέρα ο Ολυμπιακός, "κρίνεται" η φιέστα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο... σκαμνί ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Δευτέρα 28/3 για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί και αν η απόφαση εκδοθεί αυθημερόν "γλυτώνει" την φιέστα.

Την ερχόμενη Δευτέρα 28/3 θα απολογηθεί - για δεύτερη φορά - στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα που πέταξε οπαδός του στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Η υπόθεση όπως ανακοινώθηκε, θα συζητηθεί την συγκεκριμένη ημέρα και εφόσον η απόφαση παρθεί αυθημερόν και ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με ποινή έδρας (κινδυνεύει με 1-2 αγωνιστικές και πρόστιμο 40.000-70.000 ευρώ) τότε θα εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών η φιέστα της 30ής αγωνιστικής με την Καλλονή.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και πρόστιμο 50.000 ευρώ αλλά η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ είχε "ρίξει" την ποινή και είχε στείλει την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα επειδή οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τιμωρηθεί μόνο με βάση το βίντεο του αγώνα.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε την Τετάρτη 23/3 δίωξη και ο Ολυμπιακός θα καθίσει και πάλι στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή Σπυρίδων Καποδίστρια.

Να σημειωθεί ότι η αποχή των δικηγόρων είναι σε εξέλιξη τουλάχιστον μέχρι τις 28/3 αλλά το πιο πιθανό είναι οι "ερυθρόλευκοι" να απολογηθούν κανονικά.

Η ανακοίνωση της Super League.

Το Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για τη Δευτέρα 28-03-2016 και ώρα 14:00 την παρακάτω ΠΑΕ. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ' αριθμ. πρωτ. 10396/23-3-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 28ης-3-2016, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 14:00».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ