STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα: Ντέρμπι παραμονής

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κονέ EUROKINISSI SPORTS

Ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Κυριακή (15/10, 18.15) την τρίτη από το τέλος Κέρκυρα. Χωρίς Ανιέτε η "Ελαφρά Ταξιαρχία", αλλά με Ντάσιο - Κύργια. Επιστροφή Επστάιν - Ιωάννου για τους Φαίακες, έξω ο Σοϊλέδης.

Απόλλων Σμύρνης και Κέρκυρα κοντράρονται την Κυριακή (15/10, 18.15) στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είναι στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, ενώ οι Φαίακες τρίτοι από την... ουρά με 5 πόντους.

Είναι σαφές πως πρόκειται για παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες. Ο Ζόραν Βούλιτς άφησε εκτός αποστολής τους Ζαρόπουλο και Κιταμπαλά, που ήταν διαθέσιμοι με τον Λεβαδειακό, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Ντάσιος και Κύργιας που επιστρέφουν. Εκτός έμειναν και οι Ελμπάζ, Ανιέτε, Βαφέας, Καλλέργης και Ταΐρης.

Η αποστολή: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Ντάσιος, Κούρος, Βαλλιάνος, Μπιζιμίν, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Χουάρες, Μπάμπιαζ, Κονέ, Μενδρινός, Μαασί, Μάατσεν, Αλμπάνης, Σιατραβάνης και Καστιγέχος.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στην Κέρκυρα είναι σε θέση να υπολογίζει εκ νέου στους Ιωάννου και Επστάιν, όμως εκτός έμεινε εκ νέου ο Άρης Σοϊλέδης, που είναι ανέτοιμος. Ο Μακεδόνας άφησε έξω και τους Μεληκιώτη και Αναστασίου.

Η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Αρτυματάς, Γκομές, Σπίνουλας, Ιωάννου, Ζ. Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Κρητικός, Ζορμπάς, Ντουαλά, Κόντος, Σιόντης, Επστάιν, Κ. Ντιογκό, Μπάουμαν, Νούνες, Τουράμ, Παμλίδης.

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Super League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ