STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποκλειστικό: Κοντά σε συμφωνία ΟΠΑΠ-Superleague

Αποκλειστικό: Κοντά σε συμφωνία ΟΠΑΠ-Superleague

Εληξε η συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, χωρίς οριστική απόφαση για τον νέο χορηγό της Σούπερ Λίγκας. Φαβορί ο ΟΠΑΠ που κατέθεσε νέα πρόταση σήμερα, ποια είναι η εναλλακτική προσφορά που παρέχει στις ομάδες "ελευθερία" επιλογής για τη διαφήμιση στις φανέλες τους, τι αναφέρει η ανακοίνωση της Λίγκας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr, ο ΟΠΑΠ είναι το φαβορί για συνεργασία με τη Σούπερ Λίγκα κατά τη διάρκεια και της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αυξάνοντας την προσφορά του από 4 σε 5 εκατ. ευρώ σήμερα το μεσημέρι. Ομως όλα είναι ανοιχτά, καθώς τρεις ομάδες διαφωνούν και η προσφορά της Stoiximan.gr παρέχει τη δυνατότητα "ελευθερίας" επιλογής στις φανέλες των ομάδων.

"Αγκάθι" παραμένει το θέμα της αποκλειστικότητας, καθώς οι 3 εκ των 16 ομάδων δεν δέχονται τη δέσμευση που ζητά ο ΟΠΑΠ για "υποχρεωτική" βάσει της συμφωνίας διαφήμιση και στη φανέλα. Δυο από τις ομάδες που διαφωνούν είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, η τρίτη είναι η Βέροια!

"Η βελτιωμένη προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία κατατέθηκε σήμερα, κρίθηκε κατ’ αρχήν θετική στο οικονομικό της σκέλος, ωστόσο εκφράστηκαν επιφυλάξεις για ζητήματα αποκλειστικότητας, καθώς και για επιμέρους άλλα ζητήματα" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Λίγκα.

Η προσφορά της Stoiximan.gr, είναι χαμηλότερη αλλά δίνει πλήρη ελευθερία στις ομάδες χωρίς να ζητάει καμία αποκλειστικότητα. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή η προσφορά λήγει την προσεχή Δευτέρα (7/9). Γι' αυτό και η Σούπερ Λίγκα έστειλε μετά τη συνεδρίασή της έγγραφο στον ΟΠΑΠ, στο οποίο ζητεί την τελική απάντηση του Οργανισμού ως προς το θέμα της "αποκλειστικότητας".

Μποροβήλος: "Θετική η πρόταση του ΟΠΑΠ, τίποτα δεν έκλεισε"

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, μετά τη λήξη της συνεδρίασης χαρακτήρισε θετικά οικονομική την πρόταση του ΟΠΑΠ, ωστόσο τόνισε ότι όλα είναι υπό διαπραγμάτευση.

"Θα γίνει νέος κύκλος επαφών επί των δύο προτάσεων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κλείσει γρήγορα αυτό το ζήτημα διότι για να μην κρυβόμαστε είναι σημαντικό για την λειτουργία της Σούπερ Λίγκας, η οποία φυσικά αντανακλά και την ποιότητα που έχει το πρωτάθλημα. Σε καμία των περιπτώσεων το συμβούλιο δεν ακύρωσε καμία προσφορά. Απλά ασχολήθηκε με την προσφορά του ΟΠΑΠ.

Ήταν υψηλότερη και παρουσίασε ένα ενδιαφέρον όσον αφορά την επανατοποθέτηση της ΟΠΑΠ ΑΕ. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα δεν έκλεισε. Τίποτα δεν είναι οριστικό και όλα είναι υπό διαπραγμάτευση. Αληθεύει ότι η πρόταση ήρθε στις 2 το μεσημέρι γι’ αυτό δεν υπήρχε ο χρόνος να υπάρξουν κάποιες πιο εμπεριστατωμένες απόψεις από τα μέλη.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της προσφοράς, ήταν ομόφωνη η απόφαση αποδοχή της πρότασης της ΟΠΑΠ ΑΕ. Εκεί που εκφράστηκαν επιφυλάξεις ήταν στο κομμάτι της αποκλειστικότητας της φανέλας και σε κάποια τεχνικά ζητήματα που όπως αντιλαμβάνεστε είναι υπό διαπραγμάτευση διότι όταν κατατίθεται μία πρόταση από έναν χορηγό έχει πλήθος ζητημάτων μέχρι να φτάσουμε στο τελικό σχέδιο το οποίο θα υπογραφεί.

Εγώ αναφέρομαι στα κύρια θέματα, τα υπόλοιπα είναι επί μέρους τα οποία δεν σταθούν εμπόδιο πιστεύω για να φτάσουμε σε μία συμφωνία"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ