STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποφασίζει την επόμενη εβδομάδα ο Κοντονής

Αποφασίζει την επόμενη εβδομάδα ο Κοντονής
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο βέβαιη δεν είναι η έναρξη της Super League στις 20 Αυγούστου. Ο Σταύρος Κοντονής δεν αποκλείεται να αποφασίσει την αναβολή της πρεμιέρας, κάτι ωστόσο που θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το Υπουργείο.

Το επόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League, αλλά ο Σταύρος Κοντονής θα λάβει την επόμενη εβδομάδα την οριστική απόφασή του για το αν θα αναβάλει επ' αόριστον την έναρξη της εφετινής Σούπερ Λίγκας. Είχε προειδοποιήσει με επιστολή του προ ημερών σε FIFA και UEFA ότι "υπό τις παρούσες συνθήκες, κανένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ΔΕΝ πρόκειται να αρχίσει και να διεξαχθεί στην Ελλάδα μέχρι την τελική εκκαθάριση της παρούσας κατάστασης".

Προέβη στην συγκεκριμένη κίνηση χαρακτηριζόντας "πραξικοπηματική και παράνομη απόφαση της ΕΠΟ να «αναδιαρθρώσει» μονομερώς και απρόκλητα τη σύνθεση των πειθαρχικών οργάνων της, παραβιάζοντας κατάφορα υφιστάμενες συνταγματικές διατάξεις και νομοθετικές ρυθμίσεις".

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Υφυπουργού, η οριστική απόφαση θα ληφθεί μετά το Σαββατοκύριακο και της αργία του Δεκαπενταύγουστου "και αφού τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες". Προς το παρόν, άλλωστε, ο Υφυπουργός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανεξετάσει η ΕΠΟ τις συνθήκες και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί πλέον μετά τις εξελίξεις των δύο προηγούμενων ημερών.

Συνάντηση με Στράτο

Την Παρασκευή (12/8) ο Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, σε ραντεβού που είχε προγραμματιστεί προτού καν φύγει για το Ρίο ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Όπως ενημέρωσε η Λίγκα: "Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, η οποία είχε προγραμματιστεί με την ανάληψη των καθηκόντων του, πριν την αναχώρηση του υφυπουργού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο".

Προφανώς συζητήθηκε και το θέμα της πιθανής αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά πριν από την προσεχή Τρίτη, όλα θα είναι στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ λένε "όχι" στο νέο πρωτάθλημα
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν συμμετέχουμε σε σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα"
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Σε τέτοιο πρωτάθλημα την ΑΕΚ ξεχάστε την!"
Γκιρτζίκης: "Ο Σαραϊδάρης διευκόλυνε τους σχεδιασμούς για προσωρινή διοίκηση"
Αποχώρησε ο Στράτος από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ
Γκιρτζίκης σε Στράτο: "Αποφασίστε για επιδιαιτητή"
Κοντονής και διαιτητές τους "ένωσαν"
Η απάντηση του Σαραϊδάρη στον Γκιρτζίκη

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ