STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα για την δίωξη στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς ο Σιμιτζόγλου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καρυπίδης, Σωτηρίου EUROKINISSI SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα για την δίωξη στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς. Οι ποινές που προβλέπονται για τους Πειραιώτες.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα πάρει την τελική του απόφαση για το αν θα ασκήσει τελικά δίωξη στον Ολυμπιακό για τα γεγονότα που φέρονται να συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά, με το πιθανότερο σενάριο να είναι να ασκηθεί δίωξη στους Πειραιώτες.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει στα χέρια του καταθέσεις που έγιναν από αρκετά μέλη της αποστολής του Πλατανιά, που πολλά υποστηρίζουν ότι υπήρξε χειροδικία στα αποδυτήρια. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει πειστεί πως υπάρχουν στοιχεία για την υπόθεση, προκειμένου να εξεταστεί.

Για τις ενέργειές του είναι ενήμερος και ο εισαγγελέας πρωτοδικών και προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας, κ. Βουρλιώτης, καθώς η υπόθεση είναι ανοιχτή και στο ποινικό της κομμάτι.

Εφόσον τελικά ασκηθεί δίωξη, θα είναι βάσει του άρθρου 29 του πειθαρχικού κώδικά περί βίας και βάσει των όσων αναφέρει το άρθρο, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (έχει επικυρωθεί η βαθμολογία στο φετινό) και με τιμωρία της έδρας του. Να τονιστεί ότι στο εν λόγω άρθρο υπάρχει και το ακραίο σενάριο του υποβιβασμού.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν και ποδοσφαιριστές του Πλατανιά όπως οι Μανούσος και Μπανανά, οι οποίοι ανέφεραν πως δεν υπήρξε χειροδικία και απορρίπτουν τα λεγόμενα συναδέλφων τους. Εν αναμονή της εξέλιξης της υπόθεσης, λοιπόν, με τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου να έχει την... μπάλα στα πόδια του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ