STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποφασίζει για τον "εκπρόσωπο" της στην ΚΕΔ ηSuperLeague

Αποφασίζει για τον "εκπρόσωπο" της στην ΚΕΔ ηSuperLeague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την Δευτέρα (1/8) θα κληθούν οι ομάδες να αποφασίσουν για τον αρχιδιατητή που θα ορίσουν στην ΕΠΟ.

Τον έναν από τους τρεις αρχιδιαιτητές που θα στελεχώνουν την νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και θα έχει την ευθύνη για τον ορισμό των διαιτητών στο νέο πρωτάθλημα, θα εκλέξει την ερχόμενη Δευτέρα (1/8) ηSuperLeague.

Σύμφωνα με το ισπανικό μοντέλο για το οποίο υπάρχει συμφωνία με την ΕΠΟ, με την… ευλογία τηςUEFA, ο ένας από τους τρεις αρχιδιαιτητές θα προέρχεται από την Ομοσπονδία, ο δεύτερος από τηνSuperLeagueκαι θα επιλέγουν από κοινού τους διαιτητές.

Παράλληλα, θα υπάρχει και τρίτος που θα επεμβαίνει σε περίπτωση διαφωνίας ως επιδιαιτητής. Για την εκλογή του πάντως, οι απόψεις διίστανται καθώς η ΕΠΟ υποστηρίζει ότι θα τον εκλέξει η ίδια, ηSuperLeagueότι θα τον εκλέξουν από κοινού οι άλλοι δύο αρχιδιαιτητές και την απόφαση θα πάρει ηUEFA.

Για εκπρόσωπος τηςSuperLeagueακούγεται ο πρώην αρχιδιαιτητής Βασίλης Τεροβίτσας ενώ η περίπτωση του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Ψυχομάνη που επίσης ακούγεται, θα πρέπει να αποκλειστεί.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας θα αποφασιστεί και το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών τηςSuperLeague.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα εξής:

"Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 01/08/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1) Ορισμός 1ης και 2ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος 2016 – 2017.

2) Επιλογή εκπροσώπου του Συνεταιρισμού για τις ανάγκες εφαρμογής από την Ε.Π.Ο. του “ισπανικού μοντέλου” στη διαιτησία του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος".

Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Τρίτης (26/7) ο νέος πρόεδρος τηςSuperLeagueΓιώργος Στράτος είχε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο τηςFootballLeagueΣτέλιο Σφακιανάκη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ