STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα εισιτήρια του Αστέρας-ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια του Αστέρας-ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα 19 του μηνός στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

O Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης για την 4η αγωνιστική της SuperLeague. Όπως ανακοίνωσε η αρκαδική ΠΑΕ, τα εισιτήρια διατίθενται από σήμερα, Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τα εισιτήρια θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, κατά τις ημέρες και ώρες καταστημάτων, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας! Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 19:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 20€. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας οι οποίοι έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ