STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Από ένα βαθμό στην Μυτιλήνη για Καλλονή και Ξάνθη

Από ένα βαθμό στην Μυτιλήνη για Καλλονή και Ξάνθη
Μανούσος INTIME SPORTS

Σε ένα ματς που ο διαιτητής έβγαλε 13 φορές την κίτρινη κάρτα, Καλλονή και Ξάνθη έμειναν στο 2-2 με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 94ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Σπουδαίο παιχνίδι στην Μυτιλήνη το απόγευμα του Σαββάτου (7/11). Καλλονή και Ξάνθη έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, έχασαν πολλές ευκαιρίες, είδαν 13 φορές την κίτρινη κάρτα και έμειναν τελικά στο 2-2.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 94ο λεπτό, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μπαργκάν σε χέρι του Μπέρτου. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποβλήθηκε από τον πάγκο του στο πρώτο μέρος.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (Ταρλάς)

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

Καλλονή ( Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε (Μπουρούς 89'), Κλαντρούμπσκι (Καλτσάς 46'), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

Ξάνθη ( Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Ζαραδούκας (Ουάλας 60'), Παπαστεριανός, Ντιμιτρόφ (Νιέτο 71'), Χερέα, Σολτάνι (Μπαξεβανίδης 13'), Λουσέρο, Καπετάνος.

Γκολ: Μανούσος (38' σουτ), (94' πέναλτι) -- Σολτάνι (6' σουτ), Ερέα (85' σουτ).

Κάρτες: Ζαραδούκας (κίτρινη 18'), Κλαντρούμπσκι (κίτρινη 30'), Φάρκας (κίτρινη 32'), Μπέρτος (κίτρινη 43'), Ούκα (κίτρινη 43'), Κεϊτά (κίτρινη 46'), Τσέναμο (κίτρινη 54'), Μανούσος (κίτρινη 54'), Παπαστεριανός (κίτρινη 58'), Μπαξεβανίδης (κίτρινη 65'), Τσαμπούρης (κίτρινη 75'), Φλίσκας (κίτρινη 81'), Σάμπα (κίτρινη 84').

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα ΑΕΛ Καλλονής - Ξάνθη 2-2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League (κι όχι μόνο)

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι είχε πολύ ρυθμό δυνατές μονομαχίες, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να δείξει έξι κίτρινες κάρτες στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ζαραδούκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καπετάνος άφησε για τον Σολτάνι που ερχόταν και με σουτ, ο Αλγερινός έκανε το 0-1. Στη φάση υπάρχει οφσάιντ του Καπετάνου, ο οποίος έκανε κίνηση προς τη μπάλα, όμως ο βοηθός δεν έδωσε κάτι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και είχαν 2-3 καλές στιγμές με Μπαργκάν και Κλαντρούμπσκι. Το 1-1 έγινε στο 38ο λεπτό, όταν ο Γεωργίου με όμορφη ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Μανούσο. Το ημίχρονο έκλεισε με την Ξάνθη να χάνει τρομερή ευκαιρία. Ο Ντιμιτρόφ έκανε το πλασέ, όμως ο Τσαμπούρης έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ στην εξέλιξη της φάσεις ο Μπέρτος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. ,

Ξεκίνημα με δοκάρι

Η Καλλονή μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 52ο λεπτό. Ο Ούκα πήρε κεφαλιά μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης είχε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία στο 61ο λεπτό, όταν με τον ώμο έστειλε τη μπάλα προς την εστία, όμως ο Μπαξεβανίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 77ο λεπτό η Καλλονή είχε μία ακόμα καλή στιγμή, όταν ο Γεωργίου έκανε όμορφη σέντρα από τα αριστερά με το δεξί πόδι, όμως ο Μανούσος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά με το κεφάλι. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο, η Ξάνθη πήρε προβάδισμα στο σκορ μετά από μία τυχερή φάση. Ο Καπετάνος πήγε να κάνει ντρίμπλα, αλλά μπερδεύτηκε και κλώτσησε τη μπάλα στον Αναστασιάδη. Από τις κόντρες στρώθηκε ωραία στον Ερέα που με πλασέ έκανε το 1-2 στο 85ο λεπτό.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Μπέρτο να κάνει χέρι, σύμφωνα με τον διαιτητή, στην περιοχή μετά από σέντρα του Μπαργκάν και τον Μανούσο από τα έντεκα βήματα να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Ο MVP του αγώνα

Φυσικά ο Γιώργος Μανούσος. Δυο γκολ με το ένα μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού ήταν στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η φάση του αγώνα

Ο Κείτά στο 74ο λεπτό έδειξε την πλούσια τεχνική του κατάρτιση, κάνοντας ένα καταπληκτικό τακουνάκι με σκοπό να κρατήσει εντός αγωνιστικού χώρου τη μπάλα. Εντυπωσιακή ενέργεια που επανέλαβε και στο 80ο λεπτό!

Ο διαιτητής

Δύσκολη η τελευταία φάση του αγώνα και το πέναλτι. Ο Μπέρτος κάνει κίνηση και το μαζεύει, όμως ο κ. Αρετόπουλος έκρινε πως υπήρξε παράβαση. Γενικότερα έβγαλε εύκολα τις κάρτες (13).

Μας άρεσε

Η τρελή τροπή που πήρε το παιχνίδι. Δυο φορές προηγήθηκε στο σκορ η Ξάνθη, δυο φορές έφερε το ματς στα ίσα η Καλλονή.

Δεν μας άρεσε

Δεν υπάρχει κάτι που δεν μας άρεσε από το παιχνίδι. Από τα καλύτερα τις φετινής σεζόν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ