STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απίστευτη αντιπαράθεση Μελισσανίδη με μέλος της ΕΕΑ

Απίστευτη αντιπαράθεση Μελισσανίδη με μέλος της ΕΕΑ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με μέλος της ΕΕΑ και μάλιστα κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν, ενώ έκανε καταγγελία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον των μελών της ΕΕΑ, έκανε επίθεση στον Γεώργιο Βάμβουκα, με αποτέλεσμα η κατάσταση κάποια στιγμή να ξεφύγει και να ακουστούν φοβερές ατάκες.

Συγκεκριμένα, του είπε αρχικά πως "ξέρω ότι μιλάς απευθείας με Πειραιά", το μέλος της Επιτροπής και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αντέδρασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε ακόμα πιο σκληρά, με αποτέλεσμα να γίνει... ροντέο η διαδικασία.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Μελισσανίδης: "Έχεις ανοικτή γραμμή με τον Πειραιά"

Βάμβουκας: "Παρακαλώ να γραφτούν στα πρακτικά αυτά"

Μελισσανίδης: «Είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία"

Βάμβουκας: "Να γραφτούν στα πρακτικά"

Μελισσανίδης: "Στ' αρ...ια μου"

Βάμβουκας: "Θα πάμε στα δικαστήρια"

Μελισσανίδης: "Να πας όπου θέλεις"

Οι καταγγελίες για Μαρινάκη

Εξάλλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας: " Έχετε ασχοληθεί μήπως ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό, ενώ του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από τον κ. Ανδρεάδη;", για να πάρει την απάντηση: "Η ΕΕΑ ερευνά το θέμα".

Επίσης, παρουσίασε δημοσίευμα του Reuters για τους περιοριστικούς όρους του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέροντας: "Τον ψάχνει η Interpol, εσείς τι κάνετε;".

Συν τις άλλοις, φέρεται να απείλησε με αγωγές τα μέλη της ΕΕΑ, ενώ επιτέθηκε και στον Χρήστο Πανόπουλο για την χθεσινή (27/7) ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι τον στοχοποίησε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ