STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απαλλαγή Θεοδωρίδη για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, απαλλάχθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League για τη συμπεριφορά στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στις 22 Φλεβάρη το πειθαρχικό όργανο της Super League είχε καλέσει σε απολογία τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης απαλλάσσεται. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε κληθεί σε απολογία επειδή ο Σταύρος Μάνταλος τον είχε αποβάλει και είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι του είπε "είναι ρεζίλι αυτά που γίνονται σήμερα".

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για "υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Super League.

Για την περασμένη αγωνιστική με πρόστιμο τιμωρήθηκαν, επίσης, οι ΠΑΕ Ατρόμητος και Πανιώνιος.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρλζ΄από 6/3/2017 έκθεση της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην από 3592/17/467131 έκθεση της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαεπτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/03/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 06/3/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 21η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Θεοδωρίδη (Αντιπρόεδρο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 19/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Σ.Θεοδωρίδη: απαλλάσσονται".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ