STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απαγόρευση εισόδου δύο μηνών σε Κούγια και Μπάτσι

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Κούγιας, Ελ Καντουρί MOTIONTEAM

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δύο μηνών και πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια και τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, για τα όσα έγιναν στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ.

Για τα όσα διαδραματίστηκαν (φτύσιμο του Αλέξη Κούγια στον Ομάρ Ελ Καντουρί, απώθηση του διαιτητή από τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου) μετά τη λήξη της αναμέτρησης του AEL FC Arena, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, αποφάνθηκε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο.

Τόσο στον Αλέξη Κούγια όσο και στον Κριστιάνο Μπάτσι επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους διάρκειας δύο μηνών, πρόστιμο 10.000 ευρώ στους δύο άνδρες, όπως και πρόστιμο στις δύο ομάδες (12.000 ευρώ στην ΑΕΛ και 10.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ).

Η ΑΠΟΦΑΣΗ :

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ