STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανώτερος ο Πλατανιάς, 3-1 την Ξάνθη

Ανώτερος ο Πλατανιάς, 3-1 την Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πλατανιάς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανγκούλο που πέτυχε δύο γκολ επιβλήθηκε με 3-1 επί της Ξάνθης στο γήπεδο των Περιβολίων. Κακοί στη μεγαλύτερη διάρκεια οι φιλοξενούμενοι. (VIDEOS)

Την παράδοση που έχει χτίσει κόντρα στην Ξάνθη επιβεβαίωσε ο Πλατανιάς. Η ομάδα της Κρήτης επιβλήθηκε με 3-1 έχοντας το απόλυτο εντός έδρας κόντρα στους Ακρίτες στις τέσσερις φορές που τους έχουν αντιμετωπίσει.

Οι παίκτες του Παράσχου, αν και ο προπονητής τους λόγω τιμωρίας ήταν στην εξέδρα, μπορεί να μην έπιασαν εξαιρετική απόδοση, ωστόσο στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν σαφέστατα καλύτεροι από την Ξάνθη. Ο Ανγκούλο έφτασε στα οκτώ τέρματα πετυχαίνοντας ακόμα δύο έπειτα από λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων που παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ.

Αντίθετα, η Ξάνθη απογοήτευσε σε ένα ακόμα παιχνίδι. Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπορεί να είναι αδιάφοροι αφού επί της ουσίας δεν κυνηγάνε κάτι και απο δικές τους αδράνειες στην άμυνα βρέθηκαν να χάνουν με 2-0.

Το φιλμ του αγώνα

Γήπεδο:Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων

Διαιτητής: Γιώργος Κύζας

Βοηθοί: Ιωάννης Σίπκας, Χρυσούλα Κουρομπύλια

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γκουτσίδης): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (93' Ιτούα), Ντίνας (69' Μιλούνοβιτς), Γουνδουλάκης (88' Τσουράκης).

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης (46' Καμαρά), Γουάλας (78' Φασίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Νιέτο, Λισγάρας, Καρυπίδης (46' Καπετάνος).

* Ο Γιώργος Παράσχος ήταν τιμωρημένος και έτσι στον πάγκο έκατσε ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Γκολ:18', 33' Ανγκούλο, 74' Μιλούνοβιτς / 66' Λισγάρας

Κάρτες: 70' Γκνιάτιτς / 30' Μπέρτος, 39' Γουάλας, 45' Βασιλακάκης, 77' Σολτάνι

Κόκκινες: 93' Γκνιάτιτς (δεύτερη κίτρινη) / 93' Σολτάνι (δεύτερη κίτρινη)

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League και των άλλων πρωταθλημάτων

Ανώτερος ο Πλατανιάς, 3-1 την Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Ο Ανγκούλο πανηγυρίζει το πρώτο από τα δύο τέρματα που πέτυχε

Ανασκόπηση του αγώνα

Στην πρώτη φάση του στον αγώνα ο Πλατανιάς ευτύχισε να προηγηθεί. Μέχρι το 18ο λεπτό δεν είχαμε δει τίποτα το ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες, όμως τότε ήρθε και το γκολ του Ανγκούλο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έπειτα από κόντρες στρώθηκε στον Ισπανό ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Τσενάμο. Μάλιστα, στο 27' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γουνδουλάκη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ μετά το λάθος του Λισγάρα, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τσέναμο αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Ξάνθης.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ανγκούλο με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι προσπάθησε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης χωρίς να τα καταφέρει. Τελικά, το έκανε στο 33'. Μετά από σέντρα ο Ανγκούλο βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή και έκανε το 2-0 για τον Πλατανιά.

Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να δούμε κάτι άλλο με το ρυθμό να πέφτει μετά το δεύτερο γκολ του Ανγκούλο.

Ανώτερος ο Πλατανιάς, 3-1 την Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

* Οι παίκτες του Πλατανιά πανηγυρίζουν υπό το βλέμμα του Γιώργου Παράσχου

"Καθάρισε" ο Μιλούνοβιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια άλλη εικόνα στο παιχνίδι. Η Ξάνθη ήταν εκείνη η οποία ανέβασε στροφές και στο 66' κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς. Μετά από αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του Πλατανιά ο Λισγάρας από κοντά κατάφερε να κάνει το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν τα κατάφεραν. Αντίθετα, ήρθε ο Μιλούνοβιτς να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 74', μόλις πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή και μετά από γύρισμα του Γουνδουλάκη έκανε το 3-1.

Το μόνο αξιοσημείωτο από εκεί και πέρα ήταν το γεγονός ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού οι Σολτάνι και Γκιάτιτς είδαν δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κύζα στο 93'.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ