STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανώφελη νίκη για Πανιώνιο, 2-1 τον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με τον Ουντότζι, αλλά αποχαιρέτησε με ήττα τη Super League στα Περιβόλια, καθώς ο Σπιριντόνοβιτς έδωσε με δύο δικά του γκολ την ανώφελη νίκη (1-2) στον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να δώσουν τέλος στο σερί οκτώ ηττών και - αν και μαθηματικά εδώ και καιρό υποβιβασμένοι - να αποχαιρετήσουν την πρώτη κατηγορία στα Περιβόλια με θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι να κλείσουν μια κακή και κατώτερη των προσδοκιών χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Χαμογέλασαν οι δεύτεροι. Ο Πλατανιάς υπέστη την 9η σερί του ήττα. Προηγήθηκε με το γκολ του Σαλόζε Ουντότζι, αλλά ο Σρνταν Σπιρτιντόνοβιτς "καθάρισε" μόνος του ματς για τον Πανιώνιο.

Αρχικά ισοφάρισε για τους "κυανέρυθρους" και στο 89' έδωσε τη νίκη στον "Ιστορικό". Ανώφελη νίκη, καθώς το "ευρωπαϊκό τρένο" έχει περάσει και δεν έκανε στάση την τρέχουσα σεζόν στην Πλατεία.

Γήπεδο: Περιβόλια

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης, Βασίλειος Λάμπρου

Τέταρτος: Γιώργος Φουκάκης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Αγγελόπουλος (55' Πατράλης), Ντικαμονά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι (49' Σινγκ), Μαλσά, Αμπντέλ Σαλάμ, Στανισάβλιεβιτς, Ουντότζι, Κασάλιτσα (90' Ντουάλα), Ενσικουλού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (72' Γεσίλ), Σταυρόπουλος, Μπανανά, Σαραμαντάς, Ουάσινγκτον (64' Μασούρας), Κόρμπος, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς, Μακρύλλος (46' Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Γκολ: 61' Ουντότζι / 76', 89' Σπιριντόνοβιτς

Κάρτες: 70' Στανισάβλιεβιτς, 86' Πατράλης / 11' Σταυρόπουλος

Νωθρά και νωχελικά ξεκίνησε το ματς σε Περιβόλια με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν έλλειψη συγκέντρωσης και στα πρώτα λεπτά να υποπίπτουν σε αρκετά λάθη. Ενδεικτικό είναι ότι στο πρώτο τέταρτο ματς δεν παρατηρήθηκε κάποια φάση. Ένα σουτ του Πανιωνίου δεν στάθηκε ικανό να απειλήσει την εστία του Κασωτάκη.

Οι "ερυθρόλευκοι" των Χανίων απάντησαν με ένα σουτ στο 19', αλλά ούτε αυτό στάθηκε ικανό να απειλήσει την εστία του Κότνικ. Στο 32ο λεπτό, ο Σπιριντόνοβιτς μπήκε από τα δεξιά εντός περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να τη μετουσιώσει σε γκολ.

Ότι δεν είχε το πρώτο ημίχρονο, μας το επιφύλασσε το δεύτερο. Οι δύο τεχνικοί, Γιάννης Χατζηνικολάου και Μιχάλης Γρηγορίου, αντίστοιχα "ανακάτεψαν την τράπουλα", προέβησαν σε κινήσεις από τον πάγκο και ήλθαν και τα γκολ.

Το σκορ άνοιξε ο Πλατανιάς στο 61ο λεπτό, με τον Σαλόζε Ουντότζι να πιάνει την κεφαλιά στην κίνηση εντός περιοχής και να τη στέλνει στα δίχτυα της εστίας των "κυανέρυθρων".

Η απάντηση των φιλοξενούμενων άργησε ένα... τέταρτο. Κι ενώ σε όλο αυτό το διάστημα πίεζε, ο Σπιρτινόνοβιτς με πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Ο Αυστριακός εξτρέμ έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Ήταν αυτός που με γκολ του στο 89', έδωσε τη νίκη στον "Ιστορικό".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ