STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αντιπαράθεση Κωνσταντίνου - Αγραφιώτη στο Δ.Σ. της Λίγκας

Αντιπαράθεση Κωνσταντίνου - Αγραφιώτη στο Δ.Σ. της Λίγκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αντιπαράθεση είχαν λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ. της Super League, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη. Κόντρα Χριστοβασίλη με Γκαγκάτση.

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στο Δ.Σ. της Super League, Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε έντονη αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη λίγο πριν ξεκινήσει το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την μήνυση του Βασίλη Κωνσταντίνου κατά των Μαρινάκη, Βρέντζου, Γιαννίκου, Αγραφιώτη και Καραπαππά για συκοφαντική δυσφήμιση και αφορά τα όσα κατέθεσαν εναντίον του στο περσινό Δ.Σ. που διεκόπη λόγω επίθεσης που δέχτηκε από κάποιον φέρεται να ανήκε στη φρουρά του ισχυρού άνδρα των "ερυθρολεύκων".

Μάλιστα, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει για τα καλά, αλλά επενέβησαν κάποιοι όπως ο Γιώργος Σπανός και η αντιπαράθεση έλαβε τέλος. Μάλιστα, φέρεται να έγινε ο εξής διάλογος ανάμεσα σε Αγραφιώτη και Κωνσταντίνου:

Αγραφιώτης: "Άμα λες ότι είμαστε φίλοι, να κρατάς τη φιλία σου. Αλλιώς να κάνεις ό,τι σου λέει το αφεντικό σου. Είσαι ανθρωπάκι. Μας έκανες και μήνυση".

Κωνσταντίνου: "Εσύ πήγες και κατέθεσες, ότι κράταγα ποτήρι. Γιατί να μην σου κάνω μήνυση;".

Αγραφιώτης: "Οι άντρες δεν κάνουν έτσι".

Κωνσταντίνου: "Τι κάνουν; Καταθέτουν ό,τι τους λέει το αφεντικό τους; Ότι εγώ κράταγα ποτήρι και πήγαινα να το ρίξω; Ήρθατε εδώ, μας χτυπήσατε, εξαφανιστήκατε και σας ενόχλησε η μήνυση;".

Κόντρα Χριστοβασίλη με Γκαγκάτση

Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα των play off αφού προηγουμένως επικύρωσε την βαθμολογία για τις θέσεις 1-5. Στο συμβούλιο δεν έλειψαν οι εντάσεις όσον αφορά την αδειοδότηση του Πανιωνίου.

"Κάποιες ομάδες αδειοδοτήθηκαν με δόλο", φέρεται να είπε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, φωτογραφίζοντας τον Πανιώνιο και προκαλώντας την αντίδραση του γενικού διευθυντή της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά και του εκπρόσωπου της ΕΠΟ, Μάνου Γαβριηλίδη.

Ο πρώτος ζήτησε η επίμαχη φράση να γραφτεί στα πρακτικά και επιφυλάχθηκε για περαιτέρω ενέργειες, δικαστικές δηλαδή ενώ και ο Μ. Γαβριηλίδης υποστήριξε ότι θα επιληφθούν της υπόθεσης οι νομικοί της ΕΠΟ.

Δεν πέρασε η θέση του Ολυμπιακού για την Κ-20

Εξάλλου, στο Δ.Σ. ο Θεόδωρος Γιαννίκος εκ μέρους του Ολυμπιακού έθεσε θέμα για το ποια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Youth League σε περίπτωση που η ανδρική ομάδα των Πειραιωτών δεν βρεθεί στους ομίλους μέσω των προκριματικών.

Ο ίδιος. πρότεινε να εκπροσωπήσει στο Youth League η Κ-20 του Ολυμπιακού, αντίθετα με την συνήθη πρακτική των προηγούμενων ετών που τη χώρα εκπροσωπούσε η πρωταθλήτρια ομάδα Κ-17. Όταν τέθηκε σε ψηφοφορία το θέμα, η πρόταση του Ολυμπιακού απορρίφθηκε με ψήφους 9-1.

Το αίτημα του Πανθρακικού για την επικύρωση της βαθμολογίας

Τέλος, επικυρώθηκε η βαθμολογία μόνο για τις θέσεις 1-5, έπειτα από αίτημα του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής, θεωρεί ότι δεν θα καλυφθούν οι δύο θέσεις της ανόδου από την Football League και έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκε ομόφωνα ο βαθμολογικός πίνακας για τις θέσεις 1 έως 5.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων Play Offs. Επιφυλάχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως προς μία και μόνο συγκεκριμένη διαδικαστική παράμετρο της απόφασης του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με τη βαθμολογία της ομάδας που τυχόν θα αντικαταστήσει ΠΑΕ που θα συμμετέχει στα Play Offs και εν συνεχεία τυχόν θα ανακληθεί η άδειά της. Διευκρινίζεται πως το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθεί από την ΟΥΕΦΑ, αν η όποια απόφαση (σε περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ αποφασίσει να προβεί στην εξέταση φακέλων αδειοδότησης) δεν εκδοθεί πριν τις 11/05/2016 (ημερομηνία έναρξης των Play Offs), αυτή (ή η εισήγηση επ’ αυτής) να εκδοθεί μετά τη λήξη των Play Offs.

3/ Αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς την ΕΠΟ για τη συμμετοχή στο UEFA Youth League της πρωταθλήτριας ομάδας του πρωταθλήματος Novasports Super League K17".

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ