STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αντιδρά η Super League στις φήμες αναβολής

Αντιδρά η Super League στις φήμες αναβολής

"Θα τιναχθούν στον αέρα τα playoffs" λέει ο συνεταιρισμός. Οι φήμες αναβολής και τα σενάρια αν οι δύο Λίγκες δεν συμφωνήσουν. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Οι φήμες για αναβολή των αγώνων ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο μπάσκετ που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 29/5 οργιάζουν προκαλώντας εκτός από την αντίδραση του "δικέφαλου" του βορρά και αυτήν της Super League.

Από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τόνιζαν ότι "είναι μονόδρομος η τήρηση του προγράμματος" να διεξαχθεί δηλαδή κανονικά στις 20:00 το ντέρμπι των δύο δικέφαλων" ζητώντας να αλλάξει ημέρα ο τελικός του μπάσκετ που δεν δέχεται ο ΕΣΑΚΕ.

"Το δίκαιο είναι με το ποδόσφαιρο", έλεγαν χαρακτηριστικά και σημείωναν ότι "δεν υπάρχουν άλλες ημερομηνίες για την Super League" και ότι "οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής θα τινάξει στον αέρα τα playoffs με ό,τι αυτό συνεπάγεται".

Όσο η Super League και ο ΕΣΑΚΕ πάντως, δεν βρίσκουν την χρυσή τομή αφού απορρίπτεται η πρόταση ο αγώνας ποδοσφαίρου να αρχίσει στις 16:00 και ο τελικός του μπάσκετ έξι ώρες αργότερα, τότε την απόφαση θα κληθεί να πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής που αυτή την στιγμή επίσημα δεν ανακατεύεται και τονίζει ότι είναι θέμα των δύο Λιγκών να έρθουν σε συμφωνία.

Η αστυνομία από την πλευρά της έχει αντιρρήσεις να γίνουν και οι δύο αγώνες την Κυριακή. Αν δεν βρεθεί χρυσή τομή τις επόμενες ώρες τότε θα δηλώσει αδυναμία και ο υφυπουργός Αθλητισμού θα κληθεί να εφαρμόσει τον νόμο: ή να αναβάλλει τους αγώνες δηλαδή ή να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ