STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άντερλεχτ για Χατζηϊσαΐα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χατζηϊσαΐας EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας παρακολουθείται από την Άντερλεχτ, η οποία στην παρούσα φάση δεν έχει έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ όπου ανήκει. Τουλάχιστον δύο φορές τον τσέκαραν από κοντά άνθρωποι της βελγικής ομάδας.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τέταρτος τη Super League 2017-2018. Τιμητική θέση για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία βέβαια την άξιζε. Ποδοσφαιριστής που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτήν την πορεία αποδείχθηκε ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας, ο οποίος συνέθεσε πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Σπύρο Ρισβάνη.

Η απόφαση των "κυανόλευκων" να ζητήσουν την απόκτηση του 26χρονου στόπερ ως δανεικού από τον ΠΑΟΚ τους βγήκε σε καλό. Με 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο έκανε την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του. Το συμβόλαιό του στον Δικέφαλο του Βορρά τελειώνει το καλοκαίρι του 2019 και είναι ερωτηματικό αν η νέα αγωνιστική περίοδος τον βρει στην Τούμπα ή σε άλλη ομάδα.

Μία ομάδα που τον παρακολουθεί και έχει σχηματίσει θετική άποψη για την περίπτωσή του είναι η Άντερλεχτ. Η βελγική ομάδα τον έχει δει δύο φορές εφέτος σε παιχνίδια του με τον Ατρόμητο, αλλά επαφή με τον ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει. Σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, τότε η Άντερλεχτ θα πρέπει να δώσει χρήματα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Προ ημερών ο προπονητής της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τον Χατζηϊσαΐα για το φιλικό της Σεβίλλης με τη Σαουδική Αραβία, αν και υπενθυμίζεται ότι οι 20 στους 21 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Γερμανός, έπαιζαν στη Super League που ολοκληρώθηκε προ ημερών. Η Άντερλεχτ είναι τρίτη στα playoffs του βελγικού πρωταθλήματος, στο -5 από τη Μπριζ και λογικά έχασε το πρωτάθλημα (απομένουν δύο ματς).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ