STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανησυχία για τον τυφλό φανατισμό

Ανησυχία για τον τυφλό φανατισμό
Super League επίθεση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τυφλή βία οδηγεί σε επιθέσεις όπως αυτή στην Super League την Παρασκευή και κάποια στιγμή θα έχει ως "θύμα" έναν υπάλληλο του μεροκάματου.

Το βράδυ της Παρασκευής οπαδοί πέταξαν αντικείμενα στο κτήριο της Super League με αποτέλεσμα να σπάσει η τζαμαρία και να προκληθεί αναστάτωση. Το γεγονός αυτό ήρθε να προστεθεί σε ένα ακόμα τυφλό χτύπημα της βίας που μόνο από θαύμα δεν έχει αφήσει τραυματίες ή ακόμα και θύματα.

Στην Super League όπως είναι λογικό επικρατεί αναστάτωση και αυτό γιατί οι φανατικοί οπαδοί μπορεί να έχουν τους λόγους τους, όμως δεν σκέφτονται την ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης.

Και αυτή αφορά τους υπαλλήλους της εκάστοτε εταιρείας ( στην προκειμένη περίπτωση της λίγκας) που ενώ πάνε να κάνουν τη δουλειά τους, κινδυνεύουν να φύγουν με... φορείο για το σπίτι.

Φανταστείτε να ήταν κάποιος άνθρωπος εκείνη την ώρα στα γραφεία ή ο σεκιουριτάς να βρισκόταν στο χώρο που έσπασε η τζαμαρία και να τραυματιζόταν σοβαρά για ένα μεροκάματο.

Η κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, να καλύψει τη ζημιά που έγινε κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει το δρόμο για να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογες κινήσεις τυφλής βίας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ