STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανεβαίνει ο Παναιτωλικός, πέρασε και από τη Λιβαδειά με 2-1

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην Λιβαδειά επικρατώντας με 2-1 των Βοιωτών με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μοράρ. Κακώς ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων στο 8' ενώ σωστά ήταν και τα δυο πέναλτι και η αποβολή του Επασί.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Παναιτωλικού που επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στην Βοιωτία παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό και ανέβηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του Δέλλα με δυο πέναλτι που σωστά υπέδειξε ο Βάτσιος πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση ενώ οι γηπεδούχοι από το 56΄έπαιζαν σωστά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Επασί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι όμως ήταν άτυχοι στην διάρκεια της αναμέτρησης καθώς είχαν δυο δοκάρια με τους Σουμπίνιο και Τσαμπούρη ενώ έχουν και δικαιολογημένα παράπονα καθώς κακώς τους ακυρώθηκε γκολ στο 8' της αναμέτρησης που πέτυχε ο Λεονάρντο.

Μετά απ' αυτή τη νίκη ο Παναιτωλικός έφτασε στους 26 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση και προσπέρασε τον Λεβαδειακό που είναι στην 10η θέση πλέον με έναν βαθμό λιγότερο με τις δυο ομάδες να έχουν ένα ματς περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και της ΑΕΛ που τους ακολουθούν.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν είχε στη διάθεση του τους τιμωρημένους Νιάς και Μπελγκαζουανί και ήταν αναγκασμένος να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα που παρέταξε. Στο 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε είχε τον Επασί κάτω από τα γκολποστ με τους Τσαμπούρη, Αντιλέου, Λεονάρντο και Φαβάρο στην άμυνα. Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Νίκας, Μητρόπουλος και η τριάδα μπροστά τους αποτελούνταν από τους Καθάριο, Γιακουμάκη και Σουμπίνιο με τον Μαρκόφκι να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ανεβαίνει ο Παναιτωλικός, πέρασε και από τη Λιβαδειά με 2-1

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Μιχάι, Τσοκάνη, Ρότσα, Ροντρίγηκες και Μπράβο και αναγκάστηκε να κάνει κάποιες αλχημείες στο αρχικό σχήμα όπως η χρησιμοποίηση του Μαρινάκη στο αριστερό άκρο. Ο Έλληνας προπονητής παρέταξε μια ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1 έχοντας τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο έπαιξε ο Μύγας και αριστερά ο Μαρινάκης ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Χαντάκιας, Άργκους. Οι δυο αμυντικοί χαφ ήταν οι Μπεχεράνο, Πάουλο και στην τριάδα μπροστά τους ήταν οι Ντίας, Μάζουρεκ και Ρόσα με τον Μοράρ να παίζει ως σέντερ φορ.

Ανεβαίνει ο Παναιτωλικός, πέρασε και από τη Λιβαδειά με 2-1

Εκτέλεση από την άσπρη βούλα για τον Λεβαδειακό

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Λειβαδιάς

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Π. Πάτρας (Μακεδονίας), Κ. Νικολαϊδης (Μακεδονίας)

4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό):Επασί, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Νίκας (58' Σωτηρίου), Καθάριος (77' Ζαραδούκας), Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (66' Καραχάλιος), Μαρκόφσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας):Κυριακίδης, Χαντάκιας, Άργκους (72' Γουίλιαν), Μύγας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα (90+2' Κλέσιο), Μοράρ, Μάζουρεκ (90+6' Βασιλούδης), Ντίας.

Γκολ: 39' Μαρκόφσκι/37'-58' Μοράρ

Κάρτες: 28' Νίκας, 34΄Τσαμπούρης, 53' Καθάριος, 79' Ζαραδούκας, 87' Καραχάλιος/40' Ρόσα, 50' Άργκους, 79' Γούλιαν, 88' Μπεχαράνο

Κόκκινες: 54' Επασί

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα.

Ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησε πρώτος. Μάλιστα έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος στο 8' από τον Λεονάρντο που κακώς ακυρώθηκε. Στο φάουλ του Σουμπίνιο ο Βραζιλιάνος αμυντικός καλυπτόταν αλλά ο πρώτος επόπτης κ. Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ και ο Βάτσιος ακύρωσε το γκολ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 17' μετά από εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο. Η μπάλα είχε στηθεί στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Βραζιλιάνος πήρε λίγα μέτρα φόρα και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Οι παίκτες του Δέλλα παρότι είχαν την κατοχή στην αναμέτρηση δεν μπορούσαν να απειλήσουν και ανέβασαν την απόδοση τους μετά τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών. Η πρώτη καλή στιγμή τους ήρθε στο 23' αλλά το σουτ του Μάζουρεκ μπλόκαρε εύκολα ο Επασί.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 36' όταν ο Τσαμπούρης δεν γύρισε σωστά την μπάλα προς τον Επασί, ο Μοράρ μπήκε στην φάση και έκλεψε με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να τον ανατρέπει. Ο Βάτσιος σφύριξε πέναλτι και έδωσε και κίτρινη στον Γάλλο γκολκίπερ. Ο Μοράρ ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστόχησε και έκανε το 1-0 για τον Παναιτωλικό.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά το γκολ που δέχθηκε ο Λεβαδειακός έβγαλε αντίδραση και στο 39' ισοφάρισε με έναν πρώην παίκτη του Παναιτωλικού, τον Μαρκόφσκι. Ο Σουμπίνιο από το χώρο του κέντρου έκανε ωραία μπαλιά προς στον επιθετικό των Βοιωτών που κατέβασε με το δεξί και πλάσαρε με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να πάει προηγούμενος στο ημίχρονο καθώς στο 44' ο Σουμπίνιο εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά ο Λεονάρντο πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Ανεβαίνει ο Παναιτωλικός, πέρασε και από τη Λιβαδειά με 2-1


*Η στατιστική απεικόνιση του πρώτου μέρους

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Στο 52' ο Μοράρ πάτησε με τακουνάκι προς τον Μάρκος Πάουλο που έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Δυο λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι και μάλιστα ο Βάτσιος σωστά απέβαλε τον Επασί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Συγκεκριμένα ο Λεβαδειακός είχε κερδίσει φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Σουμπίνιο με πάσα, οι παίκτες του Παναιτωλικού έκλεψαν και έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Μάζουρεκ να δίνει στον Ντίας από τα δεξιά ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πέρασε και τον Επασί που τον ανέτρεψε με το αριστερό πόδι και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βάτσιου.

Ο Σωτηρίου πέρασε στην θέση του Νίκα για να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ και ο Μοράρ και πάλι ανάλαβε την εσχάτη των ποινών. Ο Ρουμάνος στο 58' ευστόχησε και έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του ενώ ο Λεβαδειακός συνέχισε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Λεβαδειακός έχασε τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 76'. Οι Βοιωτοί κέρδισαν φάουλ με τον Τσαμπούρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του από μακριά. Ο αρχηγός του Λεβαδειακού με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη που δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός που μετά το 2-1 και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω κλείσθηκε αδικαιολόγητα πίσω και απείλησε ξανά στο 84' έχοντας μια καλή στιγμή. Ο Μάζουρεκ από τα δεξιά εκτέλεσε το φάουλ με τον Φάρλεϊ Ρόσα να παίρνει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και να στέλνει την μπάλα έξω.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 90+2' όταν σε μια ωραία αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στα δεξιά στον Μάσουρεκ που μέσα στην περιοχή έκανε την ντρίμπλα και το σουτ και έστειλε τη μπάλα μόλις έξω.

Ανεβαίνει ο Παναιτωλικός, πέρασε και από τη Λιβαδειά με 2-1


* Η τελική στατιστική εικόνα της αναμέτρησης.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το δεύτερο πέναλτι του Παναιτωλικού. Ο Λεβαδειακός είχε την μπάλα στην κατοχή του αλλά έχασε την μπάλα με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν στην αντεπίθεση και ο Ντίας να κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του Επασί η οποία άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Αριστείδης Βάτσιος από την Δυτική Αττική. Εξαιρετική η διαιτησία του καθώς είναι σωστός τόσο στα πέναλτι που δίνει όσο και στις κάρτες που βγάζει και δη στην αποβολή. Μεγάλο λάθος του πρώτου επόπτη της αναμέτρησης κ. Πάτρα η ακύρωση του γκολ του Λεονάρντο. Ο Βάτσιος από τη στιγμή που σήκωσε τη σημαία ο βοηθός του δεν μπορούσε να πάρει πάνω του την απόφαση.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Μοράρ. Ευστόχησε και στα δυο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του ενώ κέρδισε και το πρώτο. Ο Ρουμάνος έφτασε τα επτά γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού και βοηθάει σημαντικά την ομάδα του.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η κίνηση των παικτών του Λεβαδειακού πριν το ματς. Πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό όλοι οι παίκτες του Λεβαδειακού πήγαν προς την εξέδρα των φίλων της ομάδας και απόθεσαν ένα λευκό λουλούδι για έναν αδικοχαμένο φίλο των Βοιωτών.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Οι διαμαρτυρίες του Επασί στην αποβολή. Ο Γάλλος γκολκίπερ ανατρέπει ξεκάθαρα τον Ντίας στο 54' αλλά παρόλα αυτά διαμαρτύρεται έντονα στον Βάτσιο για την υπόδειξη του πέναλτι και την δεύτερη κίτρινη που ήταν σωστή. Λάθος αντίδραση από τον Γάλλο γκολκίπερ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ