STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβολή στους Ζωσιμάδες με εντολή Κοντονή

Αναβολή στους Ζωσιμάδες με εντολή Κοντονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί ο πρόεδρος του Λεβαδειακού κ. Μπαλόκας, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 να υποστήριξε πως "η σύσκεψη έγινε και το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αναβολής", ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ήρθε ανατροπή των δεδομένων.

"Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα - Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της, κ.Γεωργίου Στράτου", ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που ενημέρωνε για την απόφαση αναβολής αγώνα που πήρε ο Σταύρος Κοντονής και στην οποία συναίνεσε ο Γιώργος Στράτος.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ