STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβλήθηκε το πρώτο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της σεζόν

Αναβλήθηκε το πρώτο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της σεζόν
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα U17 δεν θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο μετά από αίτημα των "ερυθρόλευκων".

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμενόταν να πραγματοποιηθεί το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι της φετινής σεζόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα U17 με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις των "ερυθρόλευκων" στο Ρέντη. Το ματς όμως αναβλήθηκε και δεν θα διεξαχθεί με την διοργανώτρια αρχή να αναμένεται να το ορίσει το επόμενο διάστημα.

Ο λόγος της αναβολής του έχει να κάνει με το αίτημα που κατέθεσαν οι γηπεδούχοι, αφού είχαν τη δυνατότητα, λόγω της παρουσίας πάρα πολλών ποδοσφαιριστών τους στην αποστολή της Εθνικής Παίδων που βρίσκεται στην Ισλανδία και μετέχει στον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν κληθεί από τον Βασίλη Γεωργόπουλο και μετέχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο λόγος για τους Θωμά Τσιμπούκα, Θανάση Γιανναράκη, Γιώργο Ξενιτίδη, Γιώργο Νεοφυτίδη, Ανάργυρο Καμπέτση, Αθανάσιο Κωστανάσιο και Γιώργο Μανωλάκη. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει μόνο ένα ποδοσφαιριστή στην αποστολή, τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη. Να σημειώσουμε ότι για το πρωτάθλημα U17 αναβλήθηκε όλη η 1η αγωνιστική λόγω των εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ