STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβλήθηκε η συνάντηση για το νέο πρόεδρο της Λίγκας

Αναβλήθηκε η συνάντηση για το νέο πρόεδρο της Λίγκας

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση της "ομάδας εργασίας" των ΠΑΕ της Super League για την συζήτηση που αφορούσε το νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού και άλλα θέματα του πρωταθλήματος.

Η προγραμματισμένη συνάντηση στις 15:00 στα γραφεία της Super League από "ομάδα εργασίας" των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ορίσουν. Η συζήτηση θα αφορούσε πρώτα απ' όλα το νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού, ο οποίος θα είναι τεχνοκράτης και άλλα ζητήματα που αφορούν το πρωτάθλημα.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων ζήτησαν τη μετάθεση της συνάντησης σε νέα ημερομηνία, για να πάνε πιο προετοιμασμένες, με την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των φιλικών εθνικών ομάδων, να δίνει ένα περιθώριο σε όλους ώστε να πάνε πιο προετοιμασμένοι και με καλύτερες προτάσεις σε αυτή την συνάντηση.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι σίγουρα θα είναι τεχνοκράτης ο νέος πρόεδρος και στη σύσκεψη θα καθοριστούν οι προϋποθέσεις. Εν ολίγοις, το βιογραφικό του, η πρότερη εμπειρία του και τα προσόντα του γι' αυτή την θέση. Οι ΠΑΕ θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, πιθανότατα να πέσουν στο τραπέζι και συγκεκριμένα ονόματα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ