STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναστόπουλος: "Δίκαιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"

Αναστόπουλος: "Δίκαιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός"

Ο πολύπειρος προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σαμόλη για την 33η αγωνιστική της Super League.

Την ανάλυση της προτελευταίας 33ης αγωνιστικής της Super League έκανε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σαμόλη, ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Αναλυτικά, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για:

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: "Ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, διότι ο Π.Α.Ο.Κ. παρότι ήταν μπροστά με 5 πόντους δεν άντεξε τον πρωταθλητισμό. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ακολουθήσει, αλλά δεν είχε το απαιτούμενο βάθος. Επίσης, είχε πρόβλημα στο γκολ, καθώς δεν είχε εναλλακτικές, όταν ο Μπεργκ δεν ήταν στη μέρα του ή όταν ο Σουηδός φορ κλεινόταν καλά από την αντίπαλη ομάδα".

Για τα πλέι οφ: "Εκεί είναι ο Παναθηναϊκός, ο Π.Α.Ο.Κ., ο Αστέρας Τρίπολης και μία ακόμα ομάδα, αφού όπως φαίνεται τα Γιάννενα δεν θα πάρουν άδεια. Αν συμβεί αυτό τότε πιθανότατα τέταρτη ομάδα θα είναι ο Ατρόμητος, που δεν έχει την πορεία που αρμόζει στην ποιότητα του ρόστερ του. Ελπίδες έχει και ο Παναιτωλικός, αλλά πρέπει να κερδίσει τα παιχνίδια του και να μην νικούνοι ανταγωνιστές του".

Επίσης ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής.
Για το Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης: "Η Ξάνθη έχει το μυαλό της στο Κύπελλο κάτι που φάνηκε και από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι ανοιχτό παιχνίδι"».

Για το Κέρκυρα-Παναθηναϊκός: "Η Κέρκυρα ενδιαφέρεται περισσότερο για το ματς και μετά την επικράτηση επί του Εργοτέλη θέλει ένα βαθμό ακόμα. Ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες και ο στόχος του είναι στα πλέι οφ να είναι πλήρης".

Για το Ατρόμητος-Πανιώνιος: "Σημαντικό ματς και για τους δύο. Ο Ατρόμητος θέλει νίκες για να μπει στα πλέι οφ, ενώ ο Πανιώνιος ψάχνει ακόμα έναν πόντο για να εξασφαλιστεί".

Για το Βέροια-Πανθρακικός:" Είναι δύσκολο παιχνίδι, ειδικά για τον Πανθρακικό, που αν, όμως, νικήσει θα μπλέξει πολύ την υπόθεση παραμονής, αφού το όριο θα πάει πάνω από τους 43 βαθμούς. Θα έχει πρόβλημα και ο Λεβαδειακός μετά".

Για το Ολυμπιακός-Καλλονή: "Η Καλλονή θα κινδυνέψει μόνο αν κάνει «διπλό» ο Πανθρακικός".

Για το Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακός: "Ο Λεβαδειακός έχει καλούς παίκτες σα μονάδες και δεν μπορώ να καταλάβω πως κινδυνεύει αυτή η ομάδα".

Για το ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης:" Οι ελπίδες του Εργοτέλη έχουν χαθεί και τα Γιάννενα θα κερδίσουν".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ