STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναστασιάδης: "Θα μας δυναμώσει η ήττα, σε καλύτερο μομέντουμ η ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την ήττα της Λαμίας από τον Ατρόμητο και ανέλυσε το ντέρμπι, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, καθώς έχει αντιμετωπίσει αμφότερες τις ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές.

Η Λαμία γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (3-0) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Ο Sport24 Radio 103,3 φιλοξένησε τον αρχηγό των Φθιωτών, Ανέστη Αναστασιάδη, ο οποίος τόνισε ότι αυτό το αποτέλεσμα θα δυναμώσει του "κυανόλευκους" ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ ανέλυσε και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (24/9, 20:30) καθώς έχει αντιμετωπίσει "κιτρινόμαυρους" κι "ερυθρόλευκους" την τρέχουσα σεζόν.

Για την ήττα από τον Ατρόμητο: "Ήταν ένα κακό ημίχρονογια την ομάδα μας. Αδρανήσαμε και το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα μας δυναμώσει περισσότερο. Ο Ατρόμητος έχει διαφορετικό στόχο από τη Λαμία. Θα παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη. Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα: "Νομίζω ότι οι ομάδες που παλεύουν για να σωθούν είναι σχεδόν ισάξιες και ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε έδρας μπορεί ο καθένας να κερδίσει".

Για την επιστροφή της Λαμίας στο γήπεδό της ενόψει Πανιωνίου: " Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο και αν καταφέρουμε να την κάνουμε κάστρο θα είναι σημαντικό. Τη Δευτέρα παίζουμε με έναν σπουδαίο αντίπαλο που τα δύο τελευταία χρόνια στην πεντάδα. Εύχομαι να μας δώσει δύναμη ο κόσμος γιατί μας έλειψε αν και ήταν παρών στο Περιστέρι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ".

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός: "Νομίζω ότι τη δεδομένη στιγμή είναι καλύτερη η ΑΕΚ λόγω ψυχολογίας. Είναι σε καλύτερο μομέντουμ. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ του και έχει και το dna του πρωταθλητή. Έχει και τα παιχνίδια του Champions League που επηρεάζει τους παίκτες. Η ΑΕΚ θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου της. Εύχομαι να δούμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος χωρίς έκτροπα και βία".

Για την πίεση που ενδεχομένως να νιώθει ο Μπέσνικ Χάσι: "Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που θα παίξουν. Ο Χάσι είναι σε δύσκολη θέση, αλλά πριν από ένα μήνα όλοι των αποθεώναμε και λέγαμε ότι έχει κάνει τρομερή δουλειά. Όπως και να πάει το παιχνίδι οι προπονητές θέλουν χρόνο για να δουλέψουν. Θεωρώ ότι και οι δύο είναι καλοί προπονητές".

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των δύο ομάδων: "Η ΑΕΚ είναι γενικότερη μια ομάδα συμπαγής και έχει μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι της. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο ταλέντο και παίκτες πιο ποιοτικούς μεσοεπιθετικά. Είναι ίσως πιο απείθαρχοι, αλλά είναι ποιοτικοί. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή".

Για τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού: "Είναι σημαντικές αυτές τις νίκες γιατί δημιουργούν νέες γενιές φιλάθλων και ο κόσμος στην επαρχία γεμίζει τα γήπεδα. Όσο πιο δυνατές είναι οι ομάδες της επαρχίας, τόσο πιο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ