STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανάσα ο Λεβαδειακός, διπλό μέσα στα Γιάννενα

Ανάσα ο Λεβαδειακός, διπλό μέσα στα Γιάννενα
Μίνγκας INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μανιάς τα έχανε για τον ΠΑΣ, ο Χρήστος Μίνγκας όμως ήταν εύστοχος και χάρισε τη νίκη με 1-0 στον Λεβαδειακό επί της ομάδας των Ιωαννίνων.

Δεύτερη σερί νίκη για τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα. Μετά την Ξάνθη και ο ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε θύμα της τακτικής του Άκη Μάντζιου, όπως και του εκπληκτικού Τσιντώτα που έπιανε τα... άπιαστα. Το γκολ είχε και αρκετή δόση τύχης, αφού ο Μίνγκας ήταν να βγει αλλαγή, το πήρε... πατριωτικά και σκόραρε.

Οι γηπεδούχοι μοιάζουν χωρίς ιδέες και κουρασμένοι, αφού το ρόστερ είναι πολύ μικρό και όταν λείπει ο Τσάβες, απουσιάζει και η φαντασία.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:"Οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μεσσήνης (Αχαΐας)

Τέταρτος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μπέριος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς (Σαπαλίδης 71'), Ακόστα (Φερφελής 82'), Ίλιτς, Γιάκος (Λίλα 57'), Μανιάς

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώντας, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μανωλάς, Μαχαίρας (Μάγκας 76'), Νικολάου, Μίνγκας (Τόπι 92'), Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι (Καψάσκης 78'), Μάντζιος.

Γκολ: Μίνγκας (1-0 67' σουτ).

Κάρτες: Ντομοβτσίσκι (κίτρινη 72'), Λίλα (κίτρινη 72'), Καρανίκας (80'), Νικολάου (κίτρινη 82'), Φερφελής (κίτρινη 84'), Μάντζιος (κίτρινη 85'), Μίνγκας (κίτρινη 86'), Καψάσκης (κίτρινη 91'),

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-1.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το φιλμ του αγώνα

Πρώτο ημίχρονο για ένα ρόλο στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ να πατάει καλύτερα από το πρώτο λεπτό και να κλείνει τον Λεβαδειακό στα καρέ του. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείου του πρώτου 45λεπτου την εστία του Βελλίδη, με αποτέλεσμα να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε δυο μεγάλες στιγμές για να ανοίξει το σκορ, όμως ο Παναγιώτης Τσιντώτας είπε "όχι" στον Μανιά. Αρχικά στο 20' ο Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μανιάς, μετά από κόντρες, έπιασε το σουτ, με τον Έλληνα πορτιέρο να πετάγεται στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Καρανίκας έκανε σέντρα από τα δεξιά, με τον Μανιά να κάνει το κοντρόλ και το σουτ. Ο Τσιντώτας όμως και πάλι κράτησε το μηδέν. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Τζημόπουλο να παίρνει μία κεφαλιά που δεν ανησύχησε τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ξύπνησε ο Λεβαδειακός

Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως να δημιουργούν φάσεις. Στην πρώτη που έφτιαξαν έφτασαν και στο γκολ! Ο Μάντζιος κέρδισε ωραία τη μπάλα μετά από σέντρα στα άκρα της περιοχής του ΠΑΣ, έκανε το κοντρόλ και το σουτ, με τον Βελλίδη να διώχνει. Ο Μίνγκας πήρε το... ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 0-1 στο 67ο λεπτό.

Στη συνέχεια είχαμε καταιγισμό φάσεων! Αρχικά ο ΠΑΣ παραλίγο να κάνει το 1-1 με τον Σαπαλίδη, όμως οι παίκτες του Λεβαδειακού έδιωξαν πάνω στη γραμμή του τέρματος. Στην επόμενη φάση, ο Μάντζιος αστόχησε σε πλασέ απέναντι από τον Βελλίδη. Ο Μανιάς έχασε άλλη μία σημαντική ευκαιρία να σκοράρει στο 87ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα άουτ αν και μόνος στην περιοχή.

Ο MVP του αγώνα

Ο Παναγιώτης Τσιντώντας με διαφορά. Εξαιρετικός γκολκίπερ.

Η φάση του αγώνα

Στο πρώτο μέρος. Ο Τσιντώτας πραγματοποίησε δυο καταπληκτικές αποκρούσεις σε σουτ του Μανιά. Ο νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Ο διαιτητής

Προσπάθησε να μην βγάλει κάρτες, όμως από ένα σημείο και μετά δεν είχε άλλη επιλογή. Σχετικά καλή παρουσία. Υπάρχει μία φάση που φώναξαν οι γηπεδούχοι για πέναλτι, όμως ήταν δύσκολη.

Μας άρεσε

Δεν ήταν παιχνίδι με πολλές φάσεις, όμως πήρε περίεργη τροπή με τον ΠΑΣ να χάνει ευκαιρίες και τον Λεβαδειακό να σκοράρει.

Δεν μας άρεσε

Ο Μιχάλης Μανιάς ήταν ο μοιραίος της αναμέτρησης. Σε τρεις περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ