STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναρμόδιος ο αθλητικός δικαστής για την καταγγελία του Ολυμπιακού στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι είναι αναρμόδιος να τιμωρήσει τον διαιτητή και τον παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και έτσι η καταγγελία του Ολυμπιακού έπεσε στο κενό. Διαβάστε το σκεπτικό του.

Αναρμόδιος να ασκήσει πειθαρχικό έλεγχο στο διαιτητή ή στον παρατηρητή του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επειδή δεν ανέφεραν στο φύλλο αγώνα το άναμμα δύο πυρσών δήλωσε ο αθλητικός δικαστής έπειτα από καταγγελία του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport".

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, έκρινε πως δεν μπορεί να τιμωρήσει τον διαιτητή ή τον παρατηρητή της αναμέτρησης, η καταγγελία έπεσε στο κενό και το σκεπτικό της απόφασής του αναφέρει:

"Το παρόν Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League τυγχάνει αναρμόδιο για την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος του διαιτητή και του παρατηρητή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... και ειδικότερα στερείται της απαιτούμενης λειτουργικής αρμοδιότητας για τη διερεύνηση της καταγγελόμενης υφ΄ υμών παραλείψεως των ανωτέρω αξιωματούχων του επίμαχου αγώνα να επισημάνουν στις εκθέσεις, που αυτοί συνέταξαν, την αφή δύο πυρσών χωρίς να επακολουθήσει η ρίψη τους από φιλάθλους της γηπεδούχου ΠΑΕ ΑΕΚ, με σκοπό να τύχει η τελευταία αυτή ΠΑΕ ευνοϊκότερης πειθαρχικής μεταχειρίσεως.

Κατ' ακολουθίαν των ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι στερούμεθα της λειτουργικής αρμοδιότητας προς επεξεργασία των ανωτέρω καταγγελιών -αιτήσεων μας, καθώς και των τυχόν αντιστοίχου περιεχομένου καταγγελιών- αιτήσεων, που τυχόν υποβληθούν μελλοντικώς στο παρόν δικαιοδοτικό όργανο, αναφορικά με τον ενδεχόμενο πειθαρχικό έλεγχο των αξιωματούχων του αγώνα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ